İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Yapı Malzemeleri Profesörü Profesör Dr. Lütfullah Gündüz, Ertaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş'ı ziyaret etti.

Profesör Dr. Lütfullah Gündüz, Blok Bims tarafından Yeni Üretilen kurşun geçirmez bims konusunda Ertaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş'la ürünün AR-GE çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundular.

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Yapı Malzemeleri Profesörü Profesör Dr. Lütfullah Gündüz, Milli doğal malzemelerimizin ülkemizde enerji verimliliği yüksek ürünlerin elde edilmesinde kullanımı, önemli Ar-Ge leri oluşturmaktadır.Ülkemizde enerji verimliliğine yüksek katma değer sağlayabilecek doğal malzeme potansiyellerimizin stratejik araştırmaları önemsenmelidir..Doğal malzeme potansiyellerimize dayalı geliştirilecek Ar-Ge ler ile enerji verimliliği yüksek ürünlerde dışa bağımlılığımız azalacaktır. Pomza yeni ürünleriyle, Türkiye ekonomisinin parlayan bir yıldızı olacak.. Pomza sektöründeki teknolojik gelişmeler ve kurumsal yeni yapılanmalar, sektörün iyi bir ivme kazanmasını sağlayacak. Bu bağlamda Blok Bims Fabrikasının yeni üretimi kurşun geçirmez Bims ürününü önemsiyor ve ürünün daha prezantabl hale getirmek için de Sayın Musa Ertaş beyle yaptığımız istişareler sonrası AR-Ge çalışmalarına başlanılacağını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memenuniyeti dile getiren Ertaş Şirketler Grubu yönetim kurulu Başkanı Musa Ertaş'ta, Konusunda uzman, geniş bilgi ve birikimi olan Değerli üstadımız Profesör Dr. Lütfullah Gündüz hocamızla kurşun geçirmez bims konusunda AR-Ge çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk.Oldukça verimli bir görüşme oldu. Blok Bims olarak Kurşun geçirmez bims çalışmalarımız devam etmektedir dedi.