Ana sitenizi sıralamada yükseltmek için paravan blog hizmetine hemen sahip olarak çeşitlilikten faydalanabilirsiniz. Muhteşem bir başarı ve olağan üstü bir hizmet elde etmek için sizlerde ana sitelerinizi destekleyecek olan paravan blog siparişinizi verebilirsiniz. Bir çok işlem sayesinde ana siteniz gibi bir muamele gösterilecek olan paravan bloglar sayesinde her zaman olduğundan çok daha iyi bir sıralama elde edebilirsiniz. Bu konuda sizlere yardımcı olmak adına yapılacak olan işlemlerden biraz örnekler verelim.

Paravan Blog Hizmetini Neler Kapsıyor?
Seçilen pakete göre değişkenlik gösteren bu unsur, bir çok hizmeti kendi tercihleriniz ve seo stratejileriniz doğrultusunda elde etmenize olanak tanımaktadır. Öncelikli olarak 1,2,3 ya da 5 olmak üzere yaptırmak istediğiniz paravan blog sayısını sektörünüze oranla belirliyorsunuz. Ardından sizlere sunulan paketlerde ne gibi özelliklerin bu paravan bloglarda olmasını istiyorsanız bunları belirliyorsunuz. Örn; 20 forum tanıtımı, 30 imleme, 15 edu backlink, 15 web 2.0 backlink, 5 adet wordpress.com üzerinden açılan paravanın alt paravanı olacak siteler ve süre olacak şekilde seçimlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu seçimlerinizin ardından tercih edecek olduğunuz paravan bloglarınızın siparişini dilerseniz havale,eft yoluyla, dilerseniz de kredi kartı ile ödeme yaparak verebilirsiniz.
Tüm paketlerimizi incelemek için: http://www.paravancenter.com/tum-paketler/

Paravan Bloglar Ne Zaman Teslim Ediliyor?
Paravan blogların sizlere teslim edilme süreci sipariş esnasında seçmiş olduğunuz pakete ya da kendi oluşturduğunuz paket üzerinden ne kadar süreyi seçtiğinize bağlı bir durumdur. 1 ya da 2 ay olarak belirlenen çalışma sürelerinden her hangi birini seçerek işleme başlayabilirsiniz. Bu işlem doğrultusunda sizlerde belirtilen süreden sonra paravan bloglarınızı teslim alabileceksiniz. Paravancenter.com olarak sizlere muhteşem kaliteli profesyonel olarak paravan blogları hazırlıyor ve belirttiğimiz günde teslim ediyoruz. Bizleri terich ederek sizlerde ilk sıralarda oynayabilirsiniz! İddaa ediyoruz, bu işi en kapsamlı, detaylı ve profesyonel bir şekilde sadece bizler gerçekleştiriyoruz. Vereceğiniz siparişlerde bu konulara dikkat etmeniz, referanslarımızı da göz önüne alarak bizleri tercih etmeniz sizlere her zaman + sağlayabilecek bir etkendir. Ayrıca, paravan bloglarınızda kullanılmak üzere sunulan tanıtım yazılarının sayılarını da kendiniz belirleyebiliyor bu konuda 250’den fazla referans site ile yaptığımız çalışmalar sayesinde sizlere de artı katabiliyoruz.