NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığınca ilimizde önümüzdeki günlerde uygulamaya geçirilmesi planlanan Türkiye’ye örnek çalışma ile berber ve kuaförlerin iç dizaynları tek tip ve daha modern bir hale getirilecek.

Geçtiğimiz yıl Ülkemizde bir ilke imza atarak Nevşehir’deki berber ve Kuaförlere tek kullanımlık ve hijyenik ürünler dağıtan Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Berber ve Kuaförler odası yine bir ilke imza atacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, yapılacak denetimler sonrasında çağın gereksinimlerine ayak uyduramayan, maddi sıkıntıları nedeniyle işyerinin modernizasyonunu gerçekleştiremeyen berber ve kuaförlere bu konuda destek olacaklarını dile getirdi.

Bu çalışmanın berber ve kuaför esnaflarına oldukça makul taksitlerle ödeyebileceği maddi ölçülerde gerçekleştirileceğine de dikkat çeken Taşhan, bu çalışmayı yapan işyerlerine birer adet yıkamalı-kurutmalı çamaşır makinesi ile üzerlerinde işyerlerinin isimlerinin de yazılı olacağı havlu hediye edileceğini ifade etti.