Hizmet sunduğu alanlarda yeni ihtiyaç ve beklentilere cevap verebilmek adına birçok projeyi hayata geçiren PTT, özel gün ve haftalarda çeşitli kampanyalar düzenlemekte ve bu manada bu günlerin halkımız nazarında anlam ve önemine milli ve manevi değerlerimiz açısından canlı tutulmasına katkıda bulunmaya çalışmaktadır.

Bu kapsamda 15-18 Ekim 2013 tarihleri arasında kutlayacağımız Kurban Bayramı dolayısıyla, Bayramdan önceki 5 gün içerisinde yani 10-14 Ekim 2013 tarihleri arasında Kuruluşumuz hizmetlerinden Kargo , Kurye ve Kayıtlı Küçük Paket gönderim ücretlerinde %10 indirim uygulanacaktır.

Bayram dolayısıyla gönderilecek tebrik kartlarının posta ücretleri müşterilerden tahsil edilmek kaydıyla ücretsiz olarak verilecektir.

Bununla beraber vatandaşlarımıza;

-         Gönderici ve alıcı adreslerin tam, doğru ve okunaklı yazılması, Posta kodu yazımının unutulmaması,

-         Tebrik kartı zarflarının ağzının kapatılmaması,

Özellikle çok miktarda tebrik gönderen kişi ve kuruluşların gişe önlerinde beklememeleri için gönderilen ücret alma makinesi bulunan gişelere verilmesi, gişelerimizde satılan pul baskılı tebrik zarfları ve resimli kartların tercih edilmesi, Hediyelik eşya ve paketlerin gönderilmesinde, PTT kargo hizmetlerinin tercih edilmesi,

-    Posta ile gönderilecek hediyelik eşyaların taşıma sırasında hasar görmemesi
bakımından ambalajların sağlam olarak yapılması, bu amaçla posta gişelerinde
bulunan ücretsiz kutu ve kargo yollama poşetlerinden faydalanılması,
hizmetlerimizin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesine yardımcı olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla sunulur.