Dün akşam demokrasi bayramını coşkuyla kutlayan her partiden hemşerilerimize çeşitli sivil toplum kuruluşları, çeşitli patilerden seçilmiş belediye başkanları ve milletvekilleri de eşlik etti.
Kürsüye çıkıp kalabalığa hitap eden bir isim de Ak parti eski MKYK üyesi ve Şanlıurfa milletvekili olan rektör adayı Bağlı idi. Kalabalığın coşkuyla dinlediği kısa konuşmasında bu memleketin asil evlatlarının kanı dökülmeden bırakılacak bir mevzi olmadığını Kudüs ile ilgili bir hikâye üzerinden anlattı.
Haftaya yapılacak seçimlerin en ciddi adaylarından olan Prof. Dr. Bağlı, dışardan gelen bir aday olarak kurumdaki herkese eşit mesafede olduğunun altını çiziyor. Öğretim üyeleriyle bire bir görüşmelerini sürdüren ve geldiği noktanın sevindirici olduğunu dile getiren Bağlı’nın hitabet gücü, avantajını artırıyor.
Öğretim üyeleriyle görüşmelerinde adalet ve şeffaflık üzerinde duran Bağlı, üniversiteyi her alanda yukarıyı taşıyacak bir isim olduğunu bunu ancak da ayrım gözetmeksizin herkesle kucaklaşarak yapabileceğini bire bir görüşmelerinde aktardığı öğrenildi.