Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Türk Hava Yollarının gerçekleştirdiği ve Anadolujet’in gerçekleştireceği Nevşehir-Antalya seferleri ile Üniversitemizin artık bu bölgedeki adaylar tarafından daha çok tercih edilen bir üniversite olacağına inanıyorum” dedi.
Anadolujet’in 30 Nisan 2014 tarihinde başlayacak Antalya-Nevşehir Kapadokya Havalimanı karşılıklı uçuşları tanıtım toplantısı Avanos Hilton Hotel’de gerçekleştirildi. Toplantıya  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın yanı sıra protokol üyeleri ve davetliler katıldı.
Tanıtım toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, “Üniversite adayları için tercih aşamasında en önemli etkenlerden birisi üniversitenin coğrafi konumu ve ulaşımı. Bugün Türkiye’nin dört bir yanından öğrenciyi üniversitemizde ağırlıyoruz. Türk Hava Yollarının gerçekleştirdiği ve  Anadolujet’in gerçekleştireceği Nevşehir-Antalya seferleri ile Üniversitemizin artık bu bölgedeki adaylar tarafından daha çok tercih edilen bir üniversite olacağına inanıyorum” dedi.
Rektörümüz konuşmasının devamında, “Her konuşmamda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ‘İstanbul’a sadece 1 saat uzaklıkta’ diyorum ve yeni başlayacak Antalya seferleriyle de artık Antalya’ya da 1 saat uzaklıkta olacağımızın mutluluğunu yaşıyor,  Bursa, İzmir ve Van ve hatta Kıbrıs’a da bir saat uzaklıkta olmayı ümit ediyorum. Bu anlamda peri bacalarıyla dünyanın eşsiz güzelliklerini bizlere sunan Nevşehir ilimiz ve Kapadokya bölgemizi başta İstanbul ve Antalya’ya ve dolayısıyla tüm dünyaya bağlayan, uçmayı hayalden gerçeğe dönüştüren başta Türk Hava Yolları ve Anadolujet yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.
Tanıtım toplantısı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç ve protokol üyelerine üzerlerinde isimleri yazılı uçak maketi takdim edildi.