Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, 2012-2013 akademik yılında üniversitede göreve başlayan akademik ve idari personel ile bir araya geldi.
Üniversitemiz Rektörlük toplantı salonunda akademik ve idari personel ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin başta insan kaynakları olmak üzere gerekli tüm yapılanmasını her geçen yıl artırarak;  akademik, idari personel ve öğrencisiyle hızla büyümeye devam eden bir aile olduğunu belirtti.

Konuşmasında üniversitelerin en önemli varlığının insan kaynakları olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, gerek üniversitelerin gerekse şehirlerin kalkınmasında en önemli unsurun nitelikli insan gücü olduğunu belirtti. Kılıç, bu manada üniversitemizde görevli tüm akademik ve idari personelin kendilerini sürekli geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. 

Birlik ve beraberliğe büyük önem verdiğini sözlerine ekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, akademik ve idari personele yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.