Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genç Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (GESİAD) ile Kimse Yok Mu Derneği iş birliği ile düzenlenen ‘Kurban Bayramı Özel Ödül Töreni’ne katıldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde sunuculuğunu ünlü spiker Asım Yıldırım’ın gerçekleştirdiği ödül töreni; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar, sivil toplum kuruluşu başkanları ile temsilcilerinin, iş adamları ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen gecede, geçtiğimiz Kurban Bayramı kurbanlarını Etiyopya, Senegal ve Şırnak’ın İdil İlçesine bağışlayanlar ile bunların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında gönüllülük esasıyla vesile olanlara ödülleri, başta Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç olmak üzere diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Gecede konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, muhtaç insanlara yardım eli uzatanlara ve bunlara vesile olanlara teşekkür etti.