Üniversitemiz ana yerleşke içerisinde bulunan NEÜ Tafana Tesisleri Öğrenci Yemekhanesinde incelemelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, daha sonra öğle yemeği için öğrencilerle birlikte yemek sırasına geçerek burada öğrencilerle ayaküstü sohbet etti.   

Öğrencilerle aynı masada birlikte öğle yemeği yiyen Rektör Kılıç, daha sonra yemekhanedeki diğer öğrencilerin masalarına misafir oldu.  Öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, kendilerinin istek ve taleplerini dinledi.  

Nevşehir Üniversitesi olarak öğrenci odaklı yönetim sistemini benimsediklerini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Filiz Kılıç, hızla büyüyen Nevşehir Üniversitesinin öğrencisiyle ve personeliyle büyük bir aile olduğunu belirtti.  Rektörümüz, “Öğrenci sayımız her geçen yıl hızla artmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra öğrencilerimizin hem eğitim-öğretim hem de sosyal imkânlarını sürekli iyileştiriyoruz. Bugün geldiğimiz nokta,  oldukça memnuniyet verici. Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimize hizmet veren,  içerisinde; yemekhane, kafeterya,  konferans salonu bulunan çok işlevli  kullanıma sahip Tafana Sosyal Tesis Binamızı üniversitemize kazandırdık. Burada özellikle belirtmek isterim ki, hem akademik ve idari personelimiz, hem de öğrencilerimiz kaliteli ve hijyenik bir ortamda çıkartılan ortak menü üzerinden aynı yemekleri yemektedirler” dedi.