AK Parti Eski Milletvekili Rıdvan Köybaşı oda seçimlerinde Milletvekillerinin taraf olmasını eleştirdi. Köybaşı, eski dönemde yapılan oda seçimlerinde kendilerinin hiçbir şekilde taraf olamadıklarını belirterek "Her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi var. Nevşehir Milletvekilleri maalesef yoğurdu sıçratarak yemeyi tercih etmişlerdir" dedi. ...

Kapadokya TV’de yayınlanan Haber Ötesi programına konuk olan AK Parti Eski Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, oda seçimlerinde Nevşehir Milletvekillerinin taraf olmasını eleştirdi.

Köybaşı, eski dönemlerde yapılan oda seçimlerinde kendilerinin hiçbir şekilde taraf olamadıklarını belirterek “Her yiğidin farklı bir yoğurt yiyişi var. Mevcut milletvekillerimiz yoğurdu sıçratarak yemeyi tercih etmişlerdir” dedi.

AK Parti Nevşehir Eski Milletvekili Rıdvan Köybaşı, Kapadokya TV’de yayınlanan Haber Ötesi programına konuk oldu. Haberin ötesine geçilen program olarak bilinen ve Kapadokya TV ekranlarında izleyici ile buluşan programın bu haftaki konuğu olan AK Parti Eski Nevşehir Milletvekili Rıdvan Köybaşı, Behçet Alkan’ın sorularını yanıtladı. Siyasete yeniden dönebileceğinin sinyallerini veren Köybaşı, kamuoyunda Nevşehir Belediye Başkanlığı’na aday olacağı ile ilgili söylemlere de açıklık getirdi. Nevşehir milletvekilleri ve Başkan Hasan Ünver’in çalışmalarını değerlendiren Köybaşı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık Seçimleri’ne siyasetin dâhil edilmesini yanlış bulduğunu kaydederek, “Bizim dönemimizde de iki kez seçim yapıldı, ama taraf olmadık” diye konuştu. Önemli açıklamalarda bulunan Köybaşı, Nevşehir’de devam eden yatırımların hemen hemen tamamının kendilerinin görevde bulunduğu süre içinde karara bağlanan çalışmalar olduğunun altını çizdi.

BELEDİYE BAŞKANI OLMAMIZ YÖNÜNDE TEVECCÜHLER VAR

Kendisinin yaklaşan yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkanlığı’na aday olup olmayacağı konusuna da açıklık getiren Köybaşı “Pek çok kişi sağolsun bizi o makamda görmek istediklerini söylüyorlar ama bizim siyasi terbiyemiz görev istemeyi değil, vekillikte de olduğu gibi görev verilmesini beklemek şeklindedir. Tarih gelir, bizden görev istenir tabiî ki seve seve yaparız” dedi.

BAŞKAN ve VEKİLLERİMİZ BİZDEN YARDIM İSTEME GEREĞİ DUYMAMIŞLARDIR

Mevcut Nevşehir Milletvekilleri ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in halen Ankara’da olması ve eski tecrübelerinden yararlanmak adına kendisinden destek isteyip istemediği şeklindeki soruya AK Parti Nevşehir Eski Milletvekili Rıdvan Köybaşı “Başkanımız ve vekillerimiz uyum içinde çalışıyor olmalılar ki, şuana kadar bizden böyle bir talepleri olmadı. Olursa da elimizden geleni yapacağımızı zaten biliyorlar” şeklinde cevap verdi.

Kapadokya TV/Behçet ALKAN