Royal Balloon, Kapadokya’da kaliteyi göklere uçurdu…Prestij ve lüksün sembolü olan “American Express Selects” programına kabul edilmiş ilk ve tek balon firması olan Royal Balloon Cappadocia, bölgede, yeni nesil ileri teknoloji ürünü gümüş kaplama kumaştan imal edilmiş balon kullanan tek firma olma özelliği taşıyor.

Amerikan Seyahat Acenteleri Birliği (ASTA)’ya üye ilk ve tek Türk balon firması Royal Balloon Cappadocia, kalitesiyle fark yaratmaya devam ediyor. ISO 9001 Sertifikası sahibi olan Royal Balloon,  diğer firmalardan farklı olarak Kapadokya bölgesinde lüks ve kaliteli sıcak hava balonu uçuşları gerçekleştiriyor. Royal Balloon Cappadocia’nın uçuş hizmetini gerçekleştirdiği balonlar, Kapadokya bölgesinde kullanılan tek yeni nesil ileri teknoloji ürünü gümüş kaplama kumaştan imal edilmiş balon olma özelliği taşıyor.

Güvenli , Eğlenceli , Kaliteli , Fark Yaratan Uçuşlarla Kapadokya'yı Gökyüzünden Keşfedenler Kulübü Royal Balloon'a Hoş Geldiniz... Hareket saatimiz gelmiştir lütfen bu masalsı ve büyüleyici yolculuk için yerlerinizi almanızı rica ediyoruz... İyi Okumalar diliyoruz...

Royal Balloon, Kapadokya’da kaliteyi göklere uçurdu…

Amerikalı ünlü TV yapımcısı, spiker, gurme ve kitap yazarı Martha Stewart, Royal Balloon'la Kapadokya'yı keşfedenler arasında yerini aldı...

Dünyanın en kaliteli sıcak hava balon üreticisi olan Lindstrand Balloons tarafından 2010 ve 2011 yıllarında imal edilen 5 adet sıcak hava balonuyla, kişiselleştirilmiş lüks ve kaliteli uçuş hizmeti sunan firma, misafirlerine uçuş öncesi ve sonrasında ssağladığı hizmetlerle de öne çıkıyor. Uçuş öncesi operasyon merkezinde misafirlerine açık büfe kahvaltı ikram eden Royal Balloon,  Kapadokya’da bu hizmeti uygulayan tek balon firması olma özelliği taşıyor.


 Royal Balloon, dünyanın 8’inci harikası olarak kabul edilen Kapodokya’da eşsiz keyifli bir uçuş deneyimi sunuyor...

Uçuş güvenliğini her şeyden üstün tutan Royal Balloon Cappadocia, deneyimli pilotlarıyla bunu da garanti altına alıyor. Royal Balloon Cappadocia’nın pilot kadrosunda, Kapadokya bölgesinde çok tanınan usta pilotlar Suat Ulusoy (Şef Pilot),  David Stanley Parkes , Ercüment Sandıkçıoğlu, Flemming Bertil Göransson ve ilk Türk kadın sıcak hava pilotlarından Şeniz Tuzcu yer alıyor. Royal Balloon Cappadocia’nın tüm yolcuları, Eureko Sigorta tarafından en yüksek poliçe oranlarıyla sigortalanıyor.
 
Prestij ve lüksün sembolü olan “American Express Selects” programına kabul edilmiş ilk ve tek balon firması olan Royal Balloon, ayrıca  Amerikan Balon Federasyonu  BFA’ya da kurumsal üye olan ilk ve tek  Türk balon firmasıdır. Royal Balloon’un, BBAC (İngiliz Balon Kurumu) üyeliği de bulunuyor. Uçuşlarını sadece sabah saatlerinde gerçekleştiren Royal Balloon Cappadocia, yolculara 2 çeşit  uçuş hizmet programı sunuyor.  


Royal Balloon’un tüm balonları, dünyanın en iyi balon üreticilerinden biri olan Lindstrand Balloons tarafından özel olarak üretildi.
 
ROYAL KING FLIGHT:  Uçuş süresi yaklaşık 90 dakika olan bu programda, balon yolcuları  sabah konaklama yaptıkları otelden lüks araçlarla alınarak, uçuş operasyon merkezine transfer ediliyor. Uçuş öncesi açık büfe kahvaltı ikram ediliyor. Ardından pilotlar tarafından günlük olarak rüzgâr yönlerine göre belirlenen kalkış alanına transfer gerçekleşiyor. Yolcular, balonun hazırlanışını izleme olanağına da sahip. 10-12 kişilik balonlarla  Kapadokya semalarında gerçekleşen uçuş, yaklaşık 90 dakika sürüyor. Uçuş sonrası şampanya – portakal suyu ile kutlama töreni yapılıyor, uçuş hatırası olarak yolculara Altın Royal Madalyası armağan ediliyor ve yolcuların otellerine transferi gerçekleştiriliyor. 


Adından da anlaşılacağı gibi krallara layık bir hizmet veren Royal Balloon’un kalitesinin güvencesi ise, turizme yıllarını vermiş bir şirket olan Dinler Hotels’in bünyesinde yer alması...

ROYAL QUEEN FLIGHT: Uçuş süresi yaklaşık 60 dakika olan bu programda, balon yolcuları  sabah konaklama yaptıkları otelden lüks araçlarla alınarak, uçuş operasyon merkezine transfer ediliyor. Uçuş öncesi açık büfe kahvaltı ikram ediliyor. Ardından pilotlar tarafından günlük olarak rüzgâr yönlerine göre belirlenen kalkış alanına transfer gerçekleşiyor. Yolcular, balonun hazırlanışını izleme olanağına da sahip. 15-20 kişilik  balonlarla Kapadokya semalarında gerçekleşen uçuş, yaklaşık 60 dakika sürüyor. Uçuş sonrası şampanya – portakal suyu ile kutlama töreni yapılıyor, uçuş hatırası olarak yolculara Gümüş Royal Madalyası armağan ediliyor ve yolcuların otellerine transferi gerçekleştiriliyor. 

Kapadokya’yı keşfetmenin en güzel yollarından biri, Kapadokya’nın derin vadilerinde ve kaya oluşumları arasında Sıcak Hava Balonu ile süzülerek uçarken gözlerinizi kapayıp sessizliğin ve huzurun tadına varmak olacaktır süphesiz…

Kapadokya’nın güzelliklerini ziyaretçilerine sunan Sıcak Hava Balon Turu uçuşlarına talep; bölgenin sunduğu mükemmel hava koşulları ve muhteşem manzara nedeni ile her yıl artış göstermektedir.

Royal Balon (ISO 9001:2008 Sertifika Sahibi); büyüleyici ve nefes kesici Kapadokya üzerinde kral ve kraliçelere layik Balon Uçuş hizmeti vermektedir. Tecrübeli ve dünyaca tanınmış Türk ve Avustralyalı Balon pilotlarımız, sizleri Kapadokya üzerinde unutulmaz bir yolculuğa çıkartmaktan büyük mutluluk duyacaklardır.

Kapadokya’da Balon Uçuşları hiç şüphesiz  yapılması gereken bir aktivitedir ve sizlere Royal Balon olarak Kapadokya semaları üzerinde lüks ve ayrıcalıklı bir Sıcak Hava Balonu macerası yaşatmak  istiyoruz. 

Royal Balon - Kapadokya ile Kapadokya'da En İyi ve En Kaliteli Sıcak Hava Balonu Turları


Diğer Balon Firmalarından Çok Fark Var :

Royal Balon - Kapadokya, dünyanın en Kaliteli Balon Üretici Firması olan Lindstrand Balloons (İngiltere) tarafından imal edilen Sıcak Hava Balonları kullanmaktadır. Bu Balonlar; Kapadokya bölgesinde kullanılan Tek Yeni Nesil İleri Teknoloji Ürünü Gümüş Kaplama Kumaştan imal edilmiş olan Balonlardır. (Filomuz hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayınız)


Pilotlarımız Kapadokya bölgesinde çok tanınan – bölgeye hâkim, çok tecrübeli pilotlardır: Suat Ulusoy, David Stanley Parkes (Avustralya Vatandaşı), Şeniz Tuzcu, Murat Özertuğral, Göksel Öner, Tuğrul Güçlü ve Tolga Eke 


Tüm yolcularımız Allianz Sigorta tarafından diğer firmalardan farklı olarak En Yüksek Poliçe Oranları ile sigortalanmıştır. (Sigorta evraklarımızı görmek için lütfen buraya tıklayınız)

Uçuş öncesi operasyon merkezimizde Açık Büfe Kahvaltı vermekteyiz. Kapadokya’da bu hizmeti gerçek anlamda uygulayan Tek Balon Firmasıyız.

Prestij ve Lüksün sembolü olan “American Express Selects” Programına kabul edilmiş İlk ve Tek Balon Firmasıyız. Ayrıca Tripadvisor değerlendirme sitesinde, Kapadokya'da mevcut tüm sıcak have balonu şirketleri arasında en çok yorum ile #1 sıradayız. Royal Balon - Kapadokya olarak bazı önemli yayınlar ve web siteleri tarafından öneriliyoruz: CNN International, Forbes, Lonely Planet, Frommer's, Kiwi Collection, Rurubu (Japonca) ve bir çok kitap ile site...



ASTA (Amerikan Seyahat Acenteleri Birliği – İlk ve Tek Türk Balon Firması) üyeliği, BFA (Amerikan Balon Federasyonu – İlk ve Tek Kurumsal Üye olan Türk Balon Firması) üyeliği ile beraber BBAC (İngiliz Balon Kurumu) üyeliğimiz bulunmaktadır.

İşte o ünlülerden bazı isimler;
Royal Balon - Kapadokya ile uçuş zevkini yaşamış ünlülerden bazıları: Martha Stewart (ünlü Amerikan TV yapımcısı ), Bhutan Kraliyet Ailesi Üyeleri olan Kraliçe ve Prenses, Bay Mahindra ve Ailesi, (Mahindra Group - Hindistan), Bay Arun Nanda (Mahindra Group CEO'su), Bay Ng Eng Hen (Singapur Milli Savunma Bakanı) ve Ailesi, Yoko Yamamoto (Japon Ressam), Kubat, Mehmet Altan, Murat Yetkin, Osman Tanburaci ve bir çok kişi daha...

Adres : Avcilar Mahallesi, Dutlu Sokak, No: 9, Göreme - Nevşehir / TÜRKİYE.
Telefon : +90 384 271 33 00
Fax : +90 384 271 33 03
GSM : +90 549 271 33 00
E-posta : royal@ Signroyalballoon.com
Web Adresi : www.royalballoon.com