AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Çanakkale şehitlerimiz ve Ankara'da yaşanan hain patlamada şehit düşen vatandaşlarımızı sabah namazında dualarla yad etti. 
AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Başkanlığı, Çanakkale şehitlerimiz ve Ankara'da yaşanan hain patlamada şehit düşen vatandaşlarımız için 18 Mart Cuma günü Kurşunlu Cami'de sabah namazına müteakiben mevlit ve hatim duası okuttu.
Düzenlenen proğrama AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar , Gençlik Kolları yönetimi ve çok sayıda vatandaşların 
yoğun katılımla gerçekleşti.
Sabah namazında Tüm Şehitlerimiz için düzenlenen Hatım-i Şerif ve Mevlit proğramında Kurşunlu cami doldu taştı cemaatin yarısı dışarıda sabah namazını eda etti.
Nevşehir Kurşunlu Cami'nde Sabah namazı öncesi gerçekleştirilen Hatım-i Şerif ve Mevlit proğramında Çanakkale şehitleri ve Ankara'da yaşanan hain patlamada şehit düşen vatandaşlarımız için dua okundu, ayrıca Kur'an-ı Kerim'den ayetler, salâvat-ı şerifler ve ilahiler okundu.
Çanakkale ve tüm şehitler için mevlit duası Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapıldı.


AK Parti Genlik Kolları Başkanı Yanar ve Milletvekili Açıkgöz tarafından Namaz sonrası cami cemaatine süt poğaça şeker ikram edildi.