NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Nevşehir Şube başkanlığı sendika teşkilatlanmasını her geçen gün daha da güçlendiriyor.

2015 Yılında Profesyonel Sendikacı olarak görevini sürdüren Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat yönetimindeki Sağlık-Sen Nevşehir Şube başkanlığı bünyesinde 3 yeni birim oluşturuldu.

Gençlik, Kadın ve Engelli birimlerini oluşturarak önümüzdeki günlerden itibaren daha etkin çalışmalara imza atmaya hazırlandıklarını kaydeden Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, “Sendikamız bünyesinde oluşturduğumuz Genç Kollarımıza Sağlık çalışanlarımızdan Emre Kurt’u, Kadın Kolları Başkanlığımıza Esma Bağrıaçık’ı, Engelli kollarımıza ise İhsan Uçar arkadaşımızı başkan olarak seçtik. Bu arkadaşlarımız oluşturdukları yönetimleriyle birlikte önümüzdeki günlerden itibaren daha etkin bir çalışma sergileyerek Sağlık-Sen ailemizin daha da büyümesine, gelişmesine ve sağlık çalışanlarımızın karşı karşıya kaldıkları sorunların çözümüne önemli ölçüde katkı sağlamayı sürdürecekler” dedi.