Atasay Özaltın Yetkililerinin FİB Haber.Com merkezimize yapmış oldukları açıklamada; Altın fiyatlarının yükselmesiyle piyasada sahte ürünlerin satılmaya başlandığını belirterek, altın alacak vatandaşları uyardı.

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatının 100 lira seviyesine yükselmesiyle birlikte sahte altın satıcılarının arttığını duyduklarını belirten açıklamada, altın alırken sarraflardan başka bir yere gitmemelerini tavsiyesinde bulundu.

Atasay Özaltın Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Özaltın "Altının yükselmesiyle kaplama sahte altınların piyasaya sürülmek istendiğini görüyoruz. Esnafı veya vatandaşı aldatmaya yönelik girişimler olduğunu duyuyoruz. Bununla ilgili şikayeti olan mutlaka bize başvursun. Alırken de satarken de dikkatli olsunlar" dedi.

'DİKKATLİ OLSUNLAR UYARISI'

Atasay Özaltın Yetkililerinden yapılan açıklamada, kuyumculara altın alırken bildikleri ve güvendikleri toptancıları tercih etmesi tavsiyesinde bulunurken, "Altının yükselmesiyle kaplama sahte altınların piyasaya sürülmek istendiğini görüyoruz. Esnafı aldatmaya yönelik girişimler olduğunu duyuyoruz. Alırken de satarken de dikkatli olsunlar" dedi.

Röportaj: ATASAY - KAPADOKYA FORUM AVM. Yön.Krl.Üyesi Ömer ÖZALTIN

Haber: Fikret Çapacı / FİB Haber

Kapadokya Döviz

Tel: +90 384 212 2696

 Atasay Özaltın

 Merkez:

Tel: +90 384 212 2696

 Şube:

Tel: +90 384 212 9800

Faks: +90 384 213 1777

Adress: Kapadokya Forum A.V.M