NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şubesi, ilimizde ihtiyaç sahibi 4 engelliye daha tekerlekli sandalye dağıttı.

Nevşehir Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin geleneksel sosyal etkinliklerinden sağladığı gelirle alıp Türkiye Sakatlar Derneğine bağışladığı 5 tekerlekli sandalye den 4’ü dernek aracılığıyla engellilere ulaştırıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, Nevşehir Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine söz konusu bağış için teşekkür etti.

Dernek olarak yaptıkları incelemeler sonucunda ihtiyaç sahipleri oldukları belirlenen Gülşehir’in Tuzköy Kasabasından Fethi Çiçek, Eşref Sefa Yayan ve Mustafa Karagöz ile Ürgüp ilçesinden Gürcü Demirtaş isimli engelli vatandaşlara bu tekerlekli sandalyelerin ulaştırıldığını kaydeden Türkiye Sakatlar Derneği Nevşehir Şube Başkanı Ekrem Altıntaş, 1 tekerlekli sandalye’nin de önümüzdeki günlerde ihtiyaç sahibi bir engelliye verileceğini dile getirdi.