TOBB tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için gönderilen kışlık ayakkabı yardımı Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulunca ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşması için okullara dağıtımına devam ediliyor.

Nevşehir Ticaret Borsası Öğrencilere Yönelik Kışlık Ayakkabı Yardımlarını Sürdürüyor. Bu kapsamda Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Uçhisar kasabasında ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç öğrencilere kışlık ayakkabı dağıtıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Nevşehir merkez ilçeye bağlı Uçhisar kasabasında İhtiyaç Sahibi Öğrencilere kışlık ayakkabı dağıtıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından her sene düzenli olarak gerçekleştirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu eğitim döneminde dağıtılmasına karar verilen kışlık ayakkabı yardımı,bu kez Nevşehir'in Uçhisar kasabasına ulaştırıldı.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Üyesi Sunay Özdemir ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan tarafından Uçhisar Beldiye Başkanı ali Karaaslan nezaretinde,  okul ziyaretleri gerçekleştirilerek kışlık ayakkabılar okul yöneticilerine teslim edildi.

Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş yaptığı açıklamasında; Yapılan yardımların her yıl yapıldığını maddi durumu zayıf olan öğrencilere mont, ayakkabı, kıyafet gibi yardımların yapıldığını belirtti.  Mont, ayakkabı ve kıyafet gibi yardımlarımızla öğrencilerimizin eğitimlerine azda olsa destek olabilme çabası içerisindeyiz. İnşallah Kışın soğuk günlerine girerken ,Ayakkabısız çocuk kalmasın istiyoruz. ” şeklinde konuştu.