Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası İle Ticaret Borsası Ortak Meclis Toplantısı Düzenledi. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen meclis toplantısına, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk , Ebubekir Gizligider, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş,Ticaret Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı ile her iki kurumun meclis üyeleri katıldı. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası'nın düzenlenen Toplantı gündeminde bulunan 2016 yılı bütçesi oy birliği ile onaylandı. 

NTB Başkanı İbrahm Salaş , Nevşehir Ticaret Ve Sanayi Odası İle Ticaret Borsası Ortak Meclis Toplantısına dair değerlendirmelerde bulundu...


Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamasında;  " Daha güçlü bir Nevşehir için el ele vermeliyiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi ve ortak lobi çalışmaları ile kentimiz yararına olumlu sonuçlar alınacağını bildirdi." 


Odamızın , Borsamızın ve Milletvekillerimizin bir arada olmasının güzel bir gelişme olduğunu ifade eden 
Salaş,: “İlimizin iki etkili sivil toplum örgütünün üyeleri , meclis üyeleri ve Vekillerimizin bir arada bulunması oldukça sevindirici bir tablo ve çok güzel. Bu birlikteliği önemsemek gerekiyor dedi. 

Borsa Başkanı Salaş
 ; Hep birlikte el ele verdiklerinde aşılamayacak hiçbir sorun olmayacağına inandıklarını ifade ederek, bugün Nevşehir açısından tarihi bir günü birlikte yaşadık. İnşallah devamıda gelecek.” Şeklinde konuştu.

Başkan Salaş açıklamasının devamında; -  Nevşehir 
Milletvekillerimize Meclis toplantımıza iştirakleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu tablonun oluşması Şehrimiz ve bizler adına oldukça memnuniyet verici bir durum. Bu tür toplantıların ilimiz için çok önemli olduğuna inanıyor ve Odalar ve Borsalar arası birlik ve beraberliğin sağlanması, ortak akıl yürütülebilmesi için önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum.’’dedi.

Başkan Salaş, 2016 Yılı Bütçesinin oy birliği ile onaylandığı ve Oldukça verimli geçen 2015 yılının bu son
 meclis toplantısının hayırlı olmasını diliyorum. Katılımları için de tüm Borsamız Meclis Üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

"Hemşehrilerimiz Mevlid Kandilini Kutluyorum"

Salaş, son olarak Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) doğum yıldönümü Mevlid Kandili yarın kutlanacak. İslam alemi yarın gece Peygamberimizin dünyaya gelişinin 1445’inci yıldönümünü idrak edecek.Böylesine önemli günler manevi duygularımızı canlandıran, kardeşliğin, hoşgörünün, paylaşmanın ve dayanışmanın had safhaya çıktığı müstesna zamanlardır. Bu vesileyle başta tüm Müslüman âlemi olmak üzere Nevşehirli hemşerilerimizin Mevlid Kandilini en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.