Sandık Göründü Sayın Ünver Sözlerini Hatırlamaya Başladı…!

Ünver daha önce ne sözler vermişti.Ünver belkide unuttu ama vatandaş bu sözleri unutmadı...

NEVŞEHİRSPOR DESTEK SÖZÜ VERDİ!

Nevşehirspor a destek sözü veren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver seçilerek Başkanlığa ilk oturduğu dönemde Nevşehirspor Profosyonel liglerdeydi Başkan Ünver destek verecek Nevşehirspor daha güzel yerlere çıkacak ümidi binlerce taraftarı olan Nevşehirspor camiasında büyük şaşkınlık yarattı çünkü Nevşehirspor a destek bir tarafa maçlarını dahi izlemeye gelmeyen Başkan Ünver döneminde Nevşehirspor can çekişti ve şuan küme düşen Nevşehirsporumuz Bal liginde mücadele ediyor…

 

TARİHİ ÇEŞMELER RESTORE EDİLECEK SÖZÜ VERDİ!

Çıkarttığı Tarihi Çeşmelerimiz kitabı sonrası yaptığı açıklamasında Nevşehir de Damat İbrahim Paşa tarafından memleketine Lale döneminde yaptırdığı tarihi çeşmelerin restore edileceğini açıkladı.Fakat ne yazıktır ki o sözünüde unutmuş olacakki imdi o restore edilecek denilen çeşmelerin halleri perişan çoğu kaderine terk edilmiş ve yok olmak üzere. Dahasıda var.Dahası 2000 nin üzerinde Nevşehirin ilk yerleşim yeri olan Nevşehir kalesi ve çevresinde eski evler yıktırıldı,kimliklerimizde yer alan 13 mahalle hayal oldu Nevşehirin ilk camisi olan D.İbrahim paşanın yaptırdığı tarihi Kara camiinin bakır kubbesi çalındı anlayacağınız Nevşehir de tarihi bir çok eser ağlıyor yağmalanıyor sahipsizliğinin kurbanı olarak Nevşehirde binlerce vatandaşın içini sızlatıyor Belediye ise olanları sadece seyrediyor….

  "Yerel seçimler yaklaştı birileri yeni uyandı..."

NTSO seçimlerinde “Ünver, “Yürekli Adam, Sözlerinin Arkasında Duran Adamdır…” şeklindeki açıklamasıyla Biz sözlerimizin arkasındayız Bedel ödemeye hazırız açıklamalarının ardından seçim sonunda vatandaşlarımız Ünver Bedelini ne zaman ödeyeceksiniz? Sorusuna açıklama gelmemişti.

FİB Haber Merkezi olarak isimlerini açıklamamak kaydıyla çoğunluğa yani vatandaşın sesine kulak veriyoruz….Bakın Nevşehirli Vatandaş Ulaşılmaz Başkanına nasıl seslenerek sitemde bulunuyor….

2004 yılından beri Belediye Başkanlık koltuğunda oturan Sayın Ünver “Nevşehir Belediyesi olarak size bir telefon kadar yakınız” diyor. Açıklamada: 1 Ağustos 2010 tarihinden itibaren hizmete sunulan Nevşehir Belediyesi 153 Çağrı Merkezi’ni arayan vatandaşlar, Nevşehir Belediyesi’ne her türlü istek ve şikayetler ile önerilerini çok kolay bir şekilde aktarabilme imkanına sahip oluyormuş.  

9 yıl sonra Sayın Belediye Başkanı Hasan Ünver’e tabir caizse “Günaydın Sayın Ünver ” demek gerekir.

 

Şimdiye kadar Kaç kez Nevşehir esnafını ziyaret ederek çayını içtiniz? Seçim zamanları hariç…

Şimdiye kadar kaç kez Halk günü düzenleyipte vatandaşla yüzyüze gelerek sorunlarını dineldiniz?

Şimdiye kadar kaç defa basın toplantısı yaptınız???

Nevşehirle ilgili temel konularda hayati kararların hangisini vatandaşa sordunuz? Nevşehir Kalesi Kentsel Dönüşümü mü? Binlerce Yıkılan evlerimi? Eski Devlet hastanesinin yıkılarak Belediye sarayı yapılacak olmasınımı?

Başbakan’a daha kolay ulaşılıyor Ünver e ulaşmaktan diyerek isyan eden ulaşılmazlığı nasıl ve ne şekilde açıklayabilirsiniz?

Afat evleri Esentepe 2000 Evler gibi bir çok mahallede toz toprak sürücülerde perişan buralarda oturan vatandaşlarda penceremizi dahi açamıyoruz diyor.

Ya milenyum yılında kesilen sularından mağdur kalan vatandaşlara ne demeli…Güzelyurt başta olmak üzere vatandaşlarımız su kesintilerinden büyük tepkileri var..

Birde Devlet malı Hemen her mahalleye yapılan Çocuk parkları…Yapılmış güzelde hiç gidipte yapılan parkların hallerini gördünüzmü? Hele hele Allah aşkınıza Uyuz Pınarı Afat evlerdeki park ile Yeni M.Akif Ersoy mahallesinde yapılan parkın halini bir gidinde görün …

Seçildiğiniz gün memleketin en büyük sorunu olan oto park konusunu yaklaşık 10 yıldır çözemediniz üstüne birde Trafik sorunu getirdiniz.

Çevre ilçelerde kaldırım parke taş döşeme ücretleriyle Nevşehir Belediyesi parke taşları metre karesini bir açıklarmısınız?

Nevşehir Belediyesinin borcu ne kadar söylermisiniz?

Neden hep sorularımız cevapsız boşta kalıyor…? 

9 yıldır neredeydiniz ey Sayın Ünver şimdi sizin hangi sözünüze inanalım ?

O zaman adama sormazlar mı “9 seneden beri nerdeydiniz ??? Seçim sandığı ufukta görününce mi aklınıza geldi????

2004 yılından beri “Atatürk Bulvarı”,Borusun Köprü emek mahallesi ve “Sahil Bulvarındaki” çalışmaları tam manasıyla bitiremediniz her yağmur yağdığında aynı manzaralar….Kaldırımları hala yapıp yapıp söküyorsunuz sonrada “kaldırımlar genişliyor Nevşehir gelişiyor Marka kenti Avrupa kenti Nevşehir” gibi komik bir slogan üretiyorsunuz. Komik çünkü kaldırımların genişlemesi için yolların daralması gerekir. Sonrada biz yolları daralttınız deyince dönüp daraltmadık diyorsunuz …

İnandırıcılığınızı iyice yitirdiniz… Sizin için en sağlıklısı bu saatten sonra fazla konuşmamak, 9 yılda yapamadığınız hizmetleri becerebilirseniz kalan 8 ayda yapmanız olacaktır. Peynir gemisini 9 yıldır lafla yürüttünüz ama artık yürümüyor.

 İşte kendileriyle görüştüğümüz ve derlediğimiz Nevşehir de vatandaşların tepkileri ve söylemleri bu şekilde.

Başbakanımız Erdoğan ın her defasında söylediği gibi Nevşehirli Vatandaşta aynı şeyleri söylüyor ve istiyor:

Bu işler öyle sadece Hizmetle de bitmiyor… Vatandaş olarak yağımızın altına altından halı serseniz Biz vatandaşların Gönül rızasını almadan gözümüzde hiçbir hizmet hiçbir iş gözükmeyeceğini anlamak lazım…