SAYGILI’DAN ÜNVER VE AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ ONURUNA YEMEK

2000 Evler Dolmuş Durağı Başkanı Yaşar Saygılı,Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider onuruna öğle yemeği verdi.

Nevşehir Belediyesi tarafından yaptırılarak 2000 Evler, Nevkur ve Kocaçay dolmuş hatlarında çalışan 80 i aşkın şoförün bağlı bulunduğu 2000 Evler Dolmuş Durağı Sosyal tesisinde gerçekleştirilen yemekte, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz,  Nevşehir Şoförler  Otomobilciler  ve Nakliyeciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün’de hazır bulundu.

Bir süre önce farklı firmalar adı altında çalışma yapan  servis araç sürücülerinin tek bir çatı altında daha etkili hizmetler yürütülmesi yönünde yapılan girişimleri en başta desteklediğini dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, “Bir araya gelinme ile bir çok sorun kendiliğinden hallediliyor. Şehrimizde sayıları 17 yi bulan servis şoförü arkadaşımızın bağlı bulunduğu firmalar vardı. Bu firmaların işyeri kirası, elektrik, içme suyu, doğal gaz gibi ciddi anlamda bir dizi harcamaları vardı. Ben 6 yıl önce tek bir çatı altında çalışmalarını yürütmelerini istedim. Ancak hedeflenen birleşme geçtiğimiz günlerde sağlandı. Ben şoför esnafımın ve sonra da ondan hizmet alımı yapan  vatandaşlarımın birlikte kazanmalarını isterim. 2000 Evler Dolmuş durağı adı altında da sizlerde geçtiğimiz yıllarda bir çatı altında toplandınız. Bu birliktelikte yürekten inanıyorum ki sizlerde saygıdeğer halkımızda ciddi kazançlar sağlıyor.” dedi.

DOLMUŞ ŞOFÖRLERİNE  KİMLİK KARTI

2000 Evler Dolmuş Durağı Başkanı Yaşar Saygılı’nın Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider onuruna verdiği öğle yemeğinin ardından Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından   şoförlere yönelik olarak hazırlanan tanıtım kartları Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ve AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Şoförler  Otomobilciler  ve Nakliyeciler Odası Başkanı Mustafa Düzgün ve   2000 Evler Dolmuş Durağı Başkanı Yaşar Saygılı tarafından takıldı.