Kayseri’de tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden TBMM Milli savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’nin babası Halil Menekşe için Alibey Camiinde  öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen ’in kaldırdığı cenaze namazına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM  Başkanlık Divanı Katip Üyesi  ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 23. ve 24. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Ahmet Erdal Feralan,Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Mazhar Bağlı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa,Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay  AK Parti ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe’nin babası Halil Menekşe’nin cenazesi Taşlıbel Mezarlığı’nda toprağa verildi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşeve ailesi, Hacı Rasim Uzer Camiinin altındaki taziye evinde cenazeye katılan vatandaşların taziyeleri kabul ettiler.