Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesinin Yönetim kurulu üyesi Sefa ATAR'ın  oğlu Abdurrahman Atar hafta sonu Cumartesi günü yapılan muhteşem düğün ile Eğitim Camiasıyla birlikte, Spor, Siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini aynı ortamda buluştuğu bir ortamda dünya evine girdi.

Abdurrahman ve Hande ATAR Erdi Muratlarına...

Heyecan ve mutlulukları gözlerinden okunan Abdurrahman ve Hande ATAR çiftlerinin bu en mutlu günlerinde sevenleri onları düğün bitimine kadar hiç yalnız bırakmadılar.

Uçhisar Silene Hanem Restaurant salonunda gerçekleştirilen ve yaklaşık 1000 'e yakın davetlinin büyük ilgi gösterdikleri
Düğüne , Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol , İl Başkanı Göksel Taşçı, Başkan Vekili Eyyüp Öz, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Haydar Çiftçi Devlet Bahçeli'nin yanında çok sayıda siyasi isim de katıldı.

Düğüne MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli , 
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türk Eğitim-Sen Genel Sekreteri Musa Akkaş ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Başkanı Abdurrahman Arıcı gönderdikleri telgraflarıyla Çiftleri kutladılar.

Düğün sonunda  Sefa Atar, FİB Haber Merkezine yaptığı açıklamasında Yavrularımızın Düğünlerinde bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak katılım gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum dedi. 

FİB Haber Merkezi olarak genç çiftlerimiz 
Abdurrahman ve Hande ATAR'ı tebrik ediyor Rabbimden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.