Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi girişinde, askeri aracın yol kontrolü sırasında bir tırın askeri araca arkadan çarpması sonucunda şehit olan Jandarma Er Uğur İPEK, doğum yeri olan Nevşehir’in Acıgöl ilçesinde toprağa verildi.
 Askeri helikopter ile Acıgöl  ilçesindeki ilçe stadına getirilen şehit Jandarma Er Uğur İPEK’in cenaze törenine, Vali AKTAŞ, Nevşehir Milletvekilleri  Mustafa AÇIKGÖZ, ve  Murat GÖKTÜRK, Jandarma Özel Asayiş Komutanı Tuğgeneral Mustafa BAŞOĞLU, İl Garnizon Komutanı J.Kd.Alb.Ramazan AKÇA, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan ÜNVER, İl Emniyet Müdürü Metin KALAYOĞLU, Acıgöl ilçe Kaymakam Vekili Muhammet ÖZTABAK, siyasi parti başkanları, belediye başkanları, şehit erin ailesi, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Helikopterden silah arkadaşları tarafından omuzlara   alınarak taşınan şehit Jandarma Er Uğur İPEK’in  naaşı, daha sonra cenaze aracına konularak son kez baba ocağına getirilerek helallik alındı.
 Burada şehit ailesine taziye de bulunuldu, Vali AKTAŞ, şehide Allahdan rahmet, şehit ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.
 Acıgöl  Aşağı Merkez Camiine getirilen Jandarma Er Uğur İPEK’in cenaze namazı, İl Müftüsü Yakup ÖZTÜRK tarafından kıldırıldı. Şehit Jandarma Er Uğur İPEK, daha sonra Acıgöl  Karayer  Mezarlığında gözyaşları içerisinde toprağa verildi.Taziye evinde okunan Kur'an'ı Kerim ve yapılan duaların ardından şehit ailesine Vali AKTAŞ tarafından Türk Bayrağı teslim edildi.