Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Ürgüp Musalla Camii'nde mevlüt okutarak cami cemaatine tatlı ikramında bulundu.

 Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi, geleneksel hale getirdiği vefat eden ve şehit olan öğretmenler için mevlit okutma ve tatlı ikramını bu sene de Cumartesi günü öğle namazı öncesi Ürgüp ilçesi Musalla Camii'nde gerçekleştirdi.

 Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp MHP ilçe başkanı Mustafa Öz, sendika üyeleri ve halkın katıldığı mevlit programı sonrası mevlide katılanlara tatlı ikramında bulunan sendika yetkilileri adına bir açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; "Bu ülkede eğitime emek harcayarak ülkemizde bilinçli bir neslin oluşmasında emeği geçen fakat ebediyete intikal etmiş ve görev başında şehit olmuş öğretmenlerimiz için her yıl mevlit okutma etkinliğimizi bu yılda gerçekleştirdik. Sendikacılığın vefa yönünü de toplumun her kesimine vurgulamak istedik" dedi.

 Mustafa Uğur, mevlüt programının düzenlenmesinden ötürü Türk Eğitim-Sen Ürgüp ilçe temsilcisi Hasan Fındıklı ve yönetimine de teşekkür etti.