Kahramanmaraş ilinde görevli olduğu kontrol noktasında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan polis memuru Hasan Patır, memleketi Nevşehir’in Avanos ilçesi Topaklı Kasabasında toprağa verildi. 
 
Şehit Polis Memuru Hasan Patır’ın cenaze namazına; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Avanos Kaymakamı Muhammed Sait Baytok, Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit polisin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avanos İlçesi Topaklı Kasabası Merkez Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında şehit polis Hasan Patır’ın naaşı Topaklı Mezarlığına defnedildi.

Okunan Kur'an'ı Kerim ve Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan duaların ardından şehit ailesine Vali Aktaş tarafından Türk Bayrağı teslim edildi.

Burada şehit ailesi ve yakınlarına taziye de bulunan Vali Aktaş, şehide Allah'tan rahmet, şehit ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileklerinde bulundu.