Ak Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Komisyon Başkanı Semih Bilgili , Merve Özkan ile evlendi.

Genç çiftin cumartesi günü Uçhisar Selene Restaurantta düğün merasimi gerçekleştirildi.

Merve ve Semih BİLGİLİ Çiftinin Nikah sahitliğini AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir il genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün,AK Parti il Başkanı M.Ali Tanrıver,Gençlik Kolları Başkanı M.Rauf Yanar ve Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz yaptı.

Genç çiftti mutlu günlerinde Nevşehir protokolü ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Çiftin düğününe AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver, merkez ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe teşkilat başkanları, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, ilçe teşkilatı ve Gençlik Kolları teşkilatlarının yönetim kurulu üyeleri, akrabaları ve dostları katıldı.

Biz de FİB Haber Merkezi olarak birbirlerine çok yakışan Merve ve Semih İLGİLİ çiftine bir ömür boyu mutluluk diliyoruz. Bir yastıkta kocayın… Darısı bekar diğer gençlerin başına…  

Nevşehir ve Kapadokya da düğün-Nişan-Sünnet ve her türlü organizasyonlarınız için "FİB AJANS ORGANİZASYON" size bir telefon kadar yakın....
 
Düğün,Nişan,Sünnet gibi tüm organizasyonlarında FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın. 0 384 212 9 444

 0 532 627 28 74 www.fibajans.com -  www.nevsehirorganizasyon.com

Artık size ''evet'' demek kalıyor...