Dün gerçekleşen aday adaylığı başvuru sonrası birkaç vatandaşımızla yaptığımız sohbetlerde aday adaylarının içinde yeni bir Kürşat Numanoğlu’nu gördüklerini söylediler. Peki ya neden böyle bir şey söylediklerini, kim bu Kürşat Numanoğlu’na benzeyen diye sorduğumuzda bu kişinin Turizmci Ömer Nair olduğunu öğrendik.  Numanoğlu’nun da Ömer Nair gibi herkes tarafından sevilen, her meslek grubundan insanlarla dostluklarının iyi olduğunu ve farklı siyasi görüşten insanlar tarafından da çok sevildiğini belirttiler.

      Peki ya kim bu yeni Kürşat Numanoğlu? Halk bu konuda ne diyor? Ak Partinin 3. Aday adayı Ömer Nair kimdir? Eğitim Durumu Nedir? Çocukluk yıllarından itibaren turizm ile iç içe olan ve bu alanlarda da akademik eğitim alan, 2 tane yabancı dil bilen, siyasetin içinden gelen ve Ürgüp halkının da sevdiği ve değer verdiği isimlerden olan Ömer Nair ismine sıcak baktığını gördük. Sosyal yönü oldukça güçlü olduğunu gözlemlediğimiz ve aynı zamanda Eski Anavatan Partisinin gençlik kolları başkanlığı da yapan  Nair’in   Arkasında çok büyük bir halk kitlesi var. Eğer amaç hizmet ise, bunu en  iyi şekilde Ömer Nair yapar biz halk içinde oldukça sevilen ve sayılan bir insan, kendisinde oldukça umutluyuz. Ürgüp Nair ile daha bir kalkınacak ve gelişecektir. Bizler buna yürekten inanıyoruz. Ak Parti ve bizim için en iyi aday, Uzun yıllardan bu yana siyasetin içinde olan Ömer Nair Ak parti  ve ilçemiz için oldukça önemli bir değerdir. Önce İnsan” diyen ve Çağdaş, halk-yurttaş-hemşeri kimliği  ile dikkat çeken Nair’ in insanlarla dostluklarının ve iletişiminin iyi olduğunu gördük.  Toplum tarafından sevilen bir isim olan Ömer Nair’i halk ile yaptığımız röportajlarımızda kendisi Ürgüp için ve Ürgüp’ün turizm olarak gelişmesi için her türlü fedakarlığı yapmış bir insan; yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde bizler  Ürgüp’te yetişip sorunlarını bilen biri olarak  Belediye Başkan Aday adayı olmasını istedik. Dediler.

Bizde FİB Haber olarak” Ne olursa olsun kazanan Ürgüp ve Ürgüp insanı olsun ve yerel seçimlerde hak, adalet, hukuk kavramlarının boşa olmadığını gösteren bir süreç yaşansın. Demokrasinin en temel özelliği olan seçimlerle başa gelecek insanlar, kendi çıkarları doğrultusunda değil, o koltuğun üstünde oturacak kişinin vasıfları arasında yer alması gereken liderlik, özgüven, öngörebilme, çözüm üretebilme, pozitif yaklaşımcı bir karaktere sahip olsun, olsun ki kazanan Ürgüp ve insanı olsun. Bu vesileyle Aday Adayı olan ve olacak olan kişilere girdikleri bu zorlu yarışta başarılar diliyoruz.