NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu ile Gazi Üniversitesi arasında yapılan işbirliği Protokolü gereğince Turistlere hizmet veren işletme sahiplerine ve çalışanlarına yönelik olarak Federal Almanya’da yerleşik Friedrich Ebert Vakfının desteğiyle Nevşehir düzenlenecek olan sertifikalı eğitim programı 24 Mart 2015 Salı günü Nevşehir Ticaret Borsası Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir’in yanı sıra Antalya, Aydın, Bursa, Erzurum, İstanbul, İzmir ve Muğla illerinde de düzenlenecek olan sertifikalı eğitim programına ilimizden de katılımın yüksek olmasını beklediklerini dile getirdi.

Turistlere Davranış Şekli, İkram ve Hizmet. Turizm İşletmeciliği Planlama ve Pazarlama, Turizm Kültür değişimi, Turizm Diplomasisi ve Turizm Yatırımcılığı gibi konuların ele alınacağı eğitim programının 1 gün süreceğine dikkat çeken Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsmail Ördü, ücretsiz olarak düzenlenecek eğitim programına bölgedeki turist tesis sahipleri ile çalışanlarının yoğun ilgi göstermelerini istediklerini de sözlerine ekledi.