Müge Anlı Atv’de Yaptığı Program İle Bugüne Kadar binlerce Kayıp Kişinin Umudu Oldu. ‘’Sevgi İzi’’ Adıyla Uluslararası Bir Proje Başlatan Müge Anlı’nın Bu Projesi Bugün ilimiz Nevşehir'de de Hayata Geçirildi. Bununla Kaybolma İhtimali Yüksek Kişilerin Bulunması Çok Daha Kolay Olacak…

Nevşehir'de Özel Kapadokya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından başlatılan ve ilk kez hayata geçirilen uygulama da engelliler ve Alzheimer hastaları ile kaybolma riski yüksek kişilerin ve ailelerin hayatı kolaylaşacak.


"Proje İle Kaybolan Kişilerin Bulunması Kolaylaştırılacak."

Özel Kapadokya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Rehber Öğretmeni Sibel Sancak konuya ilişkin www.fibhaber.com'da yaptığı özel açıklamasında; Müge Anlı tarafından başlatılan ve Türkiye’nin dört bir yanından büyük ilgi gören ‘Sevgi İzi’ projesine Özel Kapadokya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak destek vermek istedik ve Sevgi İzini Nevşehir ilinde başlattık. Kurumumuzda eğitim alan özel çocuklarımıza velilerinin izniyle sevgi izi yaptırdık ve çocuklarımızın daha güvende olmasına olanak sağladık.

Özel Kapadokya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak öncelikli hedefimiz özel çocuklara ve ailelerine faydalı olabilmektir, çalışmalarımız her zaman bu doğrultuda ilerlemeye devam edecektir.

Bu projede bize destek veren dövme ustası Gülden Uçar’a sonsuz teşekkür ederiz.