NEVŞEHİR(MHA) Avanos Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü, İlçeye Milli Eğitime bağlı İlköğretim öğrencilerine Sosyal Güvenlik Bilincini Oluşturmaya ve Geliştirmeye Yönelik İşbirliği Protokolü kapsamında düzenlenen faaliyette öğrencilere diyabet ve obezite hakkında bilgiler verdi.

Etkinlikte Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan çizgi film CD ve kitap dağıttı. Sosyal güvenlik nedir, kimler sosyal güvenlik kapsamındadır, Genel Sağlık Sigortası ile ilgili soruların cevaplarını veren Avanos Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Osman Çoban ayrıca, sosyal güvenlik bilinci oluşturma çalışmalarında kendilerine destek veren Milli Eğitim mensuplarına ve okul idarecilerine teşekkür etti.

Eğitime Avanos Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Osman Çoban, Merkez Müdürlüğü personeli Aysu Öztürk okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Öte yandan Kozaklı Sosyal Güvenlik Merkezinden Öğrencilere Eğitimi Kozaklı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü, İlçeye Milli Eğitime bağlı İl öğretim öğrencilerine Sosyal Güvenlik Bilincini Oluşturmaya ve Geliştirmeye Yönelik İşbirliği Protokolü kapsamında düzenlenen faaliyette öğrencilere diyabet ve obezite hakkında bilgiler verdi ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan çizgi film CD ve kitap dağıttı.

Sosyal güvenlik nedir, kimler sosyal güvenlik kapsamındadır, Genel Sağlık Sigortası ile ilgili soruların cevaplarını veren Kozaklı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Kevser Coşar, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sosyal güvenlik bilinci kazandırmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Coşar ayrıca, sosyal güvenlik bilinci oluşturma çalışmalarında kendilerine destek veren Milli Eğitim mensuplarına ve okul idarecilerine teşekkür etti.

Eğitime Kozaklı Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Kevser Coşar, Merkez Müdürlüğü personeli Tuncay Aydın ve Bahar Akkoca ile okul yöneticileri ve öğrenciler katıldı.