Nevşehirli hemşerimiz Bilge Özkaya Cancı Show tv ekranlarında yayınlanan Gelin Evi Proğramına katıldı.

Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 28 yaşında, Nevşehir Ürgüplü Öğretmen Bilge Özkaya Cancı’nın İstanbul Gaziosman paşada ki evine konuk olundu.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinden İstanbul'a gelin giden Bige hanım memleketi Nevşehir'i çok sevdiğini ve çok özlediğini ifade etti. Gurbette olmak gerçekten çok zor, hep özlem ve hasretle yad ediyorum. Allahtan Giresunlu eşim benim şans meleğim ve kayın validem en büyük destekçilerim dedi.

23 yaşında 5 aylık evli, Ev Hanımı Kübra Bayraktar’ın Tuzla’daki evine konuk olundu. Bilge Hanım’ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da görücüye çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmadı.

Bilge Hanım’ın yöresel kına kıyafeti yarışmaya katılanlar tarafından çok beğenildi.

Gelin evi yarışmasında Nevşehirli Bilge Özkaya Cancı, Nazan Hanımdan 5,  Betül Hanımdan 5, Efna hanımdan 5 ve Cansu Hanımdan 6 puan alarak günü 20 puanla kapattı.

Gelin Evi'nin yeni bölümünde, 1 yıllık evli, 29 yaşında, öğretmen Bilge Özkaya Cancı’nın evine konuk olundu. Bilge Hanım’ın çeyizlerinin serilip, düğün fotoğraflarına bakılıp, videolarının da görücüye çıkacağı programda rekabet, eğlence ve çekişmeli dakikalar hiç eksik olmadı.