NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat okulu müdürlüğü bünyesinde açılan IPL (Foto Epilasyon) kursu tamamlandı.

Kurs Öğretmeni Serap Dalkılıç’ın nezaretinde 15 Ekim 2014 tarihinde başlayan ve 15 Ocak 2015 tarihinde sona eren kurs süresince Foto Epilasyon alanında kendilerini geliştirme fırsatı elde eden kursiyerler Nevşehir Feminem Güzellik Salonunun teknolojik imkanlarından da yararlandılar.

IPL (Foto Epilasyon) kursunun son yıllarda bu alanda gelişen teknolojik araç gereçlerinde kullanıldığı önemli bir kurs olduğuna dikkat çeken Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Öğretmenlerinden Serap Dalkılıç, kursiyerlerin tamamının büyük bir başarıyla kursu tamamladıklarına dikkat çekti.

17 Kursiyerin katılımı ile düzenlenen kursun ardından bütün kursiyerlerin belge almaya hak kazandıklarına değinen Serap Dalkılıç, “Foto Epilasyon kursuna katılan bütün kursiyerlerimiz gösterdikleri gayret ve sabırla kendilerine ileride bir iş imkanı sağlayabilecekleri önemli bir mesleğe de adım attılar. Bu kursu tamamlayan bütün kursiyerlerimiz bu sektörde rahatlıkla iş bulabilecekleri gibi isterlerse ve imkanları da varsa bu alanda bizzat işyeri açabilecek düzeydeler. Kursumuzun düzenlenmesinde bizlere destek olan Halk Eğitim Merkezimiz Müdürlüğüne ve merkezimizde yer almayan çağın son teknolojik araç gereçlerini kursiyerlerimizin kullanımına sunan Nevşehir Feminem Güzellik Salonu işletmecilerine teşekkür ediyorum” dedi.