NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, Memur-Sen’e bağlı Eğitimciler Birliği Sendikasına iadei ziyarette bulundu.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek bir süre sendika yöneticileri ile sohbet etti.

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Eğitim-Bir-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir, “Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzün ziyaretinden duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek isterim. İlimize atanalı henüz 2 ay bile olmadan İl Milli Eğitim Müdürümüzün ilimizin eğitim alanındaki sorunlarına gece gündüz demeden eğilmesi bizleri mutlu ediyor. Bizler Eğitimciler Birliği Sendikası olarak ilimizin eğitim sorunlarının çözüme kavuşturulması, eğitim ortamlarının daha da iyileştirilmesi ve eğitimle alakalı faaliyetlerin sürdürülmesi anlamında Sayın İl Müdürümüze her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Milli eğitimimiz şu anda gerek ülke genelinde, gerekse ilimizde önemli bir süreçten geçiyor. Bu sürecin iyi bir şekilde devam ettirilmesi ve tamamlanması hepimizin ortak temennisi. İnsanımızın yetiştirildiği milli eğitim camiasının diğerlerinden farklılık arz ettiğini düşünüyoruz. Bu anlamda il milli eğitim müdürümüzün şu ana kadar ortaya koyduğu çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.

İlin eğitim sorunlarının iyi niyet ve istişare çerçevesinde daha çabuk çözülebileceğine dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek, “Nevşehir il milli eğitim müdürlüğü görevine başlayalı 40 gün gibi bir süre oldu. Bu süre içerisinde ilimizin değerli Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarının Yöneticileri hoş geldiniz ziyaretlerinde bulundular. Bu sayede ilimizi daha yakından tanıma fırsatı elde ettim. İyadei ziyaretlerimiz çerçevesinde hafta sonu da olsa Eğitimciler Birliği sendikamızı ziyaret ettik. Sağ olsunlar kendilerinin ilimizin eğitim sorunlarına yapıcı bir yaklaşım gösterdiklerini görmek bizleri mutlu etti. Bu arada kendilerinin ilin eğitim sorunlarını yakından takip etmelerinden de faydalandık. Ümit ediyorum ki karşılıklı iyi niyet ve istişare ile görev süremiz içerisinde ilimiz eğitimine faydalı çalışmalarda bulunuruz. Ciddi bir olgunluk ve misafirperverlik gösterdikleri için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.