NEVŞEHİR(MHA) İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek Göreme Kasabasında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil´i ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek daha sonra inşaatı bitme aşamasına gelen Göreme Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Ardından Göreme İlkokulunu ziyaret eden Şimşek, Okul idareci ve Öğretmenleriyle görüştü.

Şimşek, Kozaklı Kaymakamlığı, Kozaklı Belediyesi, Kozaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe okullarında çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek İlçede bulunan Anaokulu, İlkokullar,Ortaokul,İmam hatip ortaokulu, Anadolu Lisesi, Kozaklı Lisesi Pansiyonunda incelemelerde bulundu ve çeşitli toplantılar yaptı.
Kozaklı Anadolu Lisesi öğretmenleri ile öğretmenler odasında bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek toplantıda okul öğretmenleri ile eğitim-öğretim konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Kozaklı İlçesinde bulunan okul idarecileri ile  bir toplantı yapan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek kurum müdürlerinin çalışma yöntemleri çerçevesinde bir konuşma yaptı. İlçede çalışan öğretmenlerle bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü toplantıda eğitim-öğretim konusunda ortaya çıkan problemleri değerlendirdi.