Gönüller Sultanı Mevlana ve Şems-i Tebrizi hakkında yazdığı kitaplarla tanınan yazar Sinan Yağmur, ilk beşeri aşkı konu edinen Hüzün Yanığı isimli romanın ikincisini çıkartmaya hazırlanıyor.

Nevşehirli ünlü yazar Sinan Yağmur, "​Kapadokya'da geçen hikayemizle Hüzün Yanığı- 2 kısmetse Mart'ta yayınlanacak.Yazma kampı da yine Kapadokya'mızda olacak "dedi.

Sinan Yağmur şöyle konuştu ;

“ Her insanın doğduğu topraklara ve ilim meclislerine bir vefa borcu vardır. 'Ben de doğduğum bu topraklara bir edebiyatçı olarak hizmet etmeliyim’ kıvılcımını içime düşürmüştü. Sonrasında ‘Hüzün Yanığı’ ortaya çıktı. İlk kitabımız büyük ilgi gördü şimdi ikincisiyle Bu eserimi okuyucularıma tanıtmanın heyecanı içerisindeyim.” diye konuştu.

Hüzün Yanığı Özeti
Hüzün Yanığı Sinan Yağmur
Tarihi, İslam’ı ve Aşkı bir araya getiren Türkiye’nin önde gelen yazarlarından bir tanesi olan Sinan Yağmur, Hüzün Yanığı romanı ile okurlarına İstanbul’da başlayan ve Kapadokya’ya kadar uzanan bir aşk hikayesi sunuyor.

Daha önce Tasavvuf üzerine yazdığı aşk romanı ile tanıyıp sevdiğimiz Sinan Yağmur, bu kez günümüzden bir aşk hikayesi ile okurlarının karşısına çıkıyor. İstanbul’un arka sokaklarında başlayan hikaye Kapadokya’nın peribacalarına kadar uzanıyor ve Sinan Yağmur yeni romanı ile okurlarına aşk ile sevmenin aynı anlama gelmediğini gösteriyor.