17 Mayıs 2014 Cumartesi günü Saat: 13:30 da 2000 Evler Avanos Yolu üzeri Jakem Komutanlığı karşısında ki yeni Showroom mağazasında hizmete girecek olan Sönmez Mutfak Showroom açılışına tüm halkımız davetlidir...

Sönmez mobilya mutfak ve banyo dolap imalatında 1980 yılında başlamış olup, Şirketin kurucusu Syn Zekayi sönmez dir. 2010 yılında MOBELLİNE markası ile pvcmembran kapak alanında hizmete devam etme kararı almıştır.

Teknoloji ve estetiğin hızla geliştiği dünyamızda rekabet gücüne sahip olmanın gerekliğiliğine inanan sönmez mobilya mobelline markası adı altında kalite ve hizmet etmeyi ilke ve amaç edinmiştir.

 

Günün estetik anlayışı modern tasarımlarını takip eden mobelline yüksek teknolojiyi kullanarak mesleki eğiitim ve teknik kadrosu ile daima en iyiyi üretmeye çalışmaktadır.Projenize estetik tasarımlarımızla  ve kalite ürünlerimizle değer katmaya devam edeceğiz..sönmez mobilya mobelline markası ile çıkarmış olduğu membran kapaklarda model ve renk alternatifleri ile türkiye de lider olmanın gururunu taşımaktadır.Mobelline bu süreçde dünya markası newjoybebek,çocuk ve genç odası takımlarıyla  ve aynı zamanda geniş kapsamlı yeni mağazası ile siz değerli halkımıza hizmetine bir çığır açmıştır.

 

Tartismasiz kalitede son nokta .... Mutfak yaptıracağım diyenler Sönmez Mutfak Showroom Mağazamızı görmeden kesinlikle karar vermeyin...!!