Nevşehir de Sönmez Mutfak Mobilya firmasının Showroomu düzenlenen törenle Nevşehir halkının hizmetine girdi.

Mobelline markalara ait mutfak ve banyo ürünlerinin Sönmez Mutfak mobilya bünyesinde sergilendiği Showroomun açılışını Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver  gerçekleştirdi.

Açılış töreni öncesinde kurban kesimi ile Hafız Mahmut Kemikkıran Hocamız  tarafından dualar okundu.

Açış konuşmasını Sönmez Mutfak Showroom Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zekai Sönmez yaptı.Sönmez yaptığı konuşmasında 34 yılı aşkın süredir hizmet veren firmamız Tecrübe ve birikimleri ile halkımızın güvenine layık olarak büyümesine devam ediyor dedi.
Sönmez Mutfak Showroom Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zekai Sönmez yaptığı konuşmasında; Mutfak ve banyo dolap imalatında 1980 yılında başlamış olup, 2010 yılında MOBELLİNE markası ile  PVC - Membran kapak alanında hizmete devam etme kararı almıştır.
Teknoloji ve estetiğin hızla geliştiği dünyamızda rekabet gücüne sahip olmanın gerekliliğine  inanan KAPADOKYA SÖNMEZ MOBİLYA, MOBELLİNE markası adı altında kaliteli hizmet vermeyi  ilke ve amaç edinmiştir.
Günün estetik anlayışı ve modern tasarımları takip eden MOBELLİNE yüksek teknolojiyi kullanarak, mesleki eğitimli teknik kadrosu ile daima en iyiyi üretmeye çalışmaktadır.
Projenize, estetik tasarımlarımız ve kaliteli ürünlerimizle değer katmaya devam edeceğiz. KAPADOKYA SÖNMEZ MOBİLYA, MOBELLİNE markasıyla çıkarmış olduğu membran kapakalarda  model ve renk alternatifleriyle Türkiye’de lider olmanın gururunu taşıyoruz dedi.

Showroom mağazanın açılışını gerçekleştiren Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver de burada yapmış olduğu açıklamasında; "Açılışını gerçekleştirdiğimiz Sönmez Mobilya Showroomu hazırlayıp Markalaştıran ve Nevşehirimize kazandıran MOBELLİNE markası ayrıcalığıyla Sönmez Mobilyasına ve bölgemize bu güzel mağazanın hayırlı olması dilerim" dedi.

Sunumlarını FİB Ajans Organisyon Genel Koordünatörü Fikret Çapacı nın yaptığı ve Davetlilerden tam not alan Organizasyonun Açılış töreninde davetli misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.



Sönmez Mutfak Mobilya Showroom gerçekleştirilen açılış töreni ile hizmete girdi. 

Nevşehir 2000 Evler Yolu JAKEM Komutanlığı karşısındaki Adresinde MOBELLİNE ayrıcalığı ile Sönmez mobilya bünyesinde bulunan markalara ait mutfak ve banyo ürünlerinin sergilendiği showroomun açılış törenine Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,Nevşehir  Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Arıdil Grup Genel Müdürü Mehmet Cingil, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ve Ahmet  Ertaş,Nevşehir Emniyet Sürücü Kursu Kurucu Başkanı Mustafa Ayhan Akçalı, NEVPA Karosör ekipmanları işletme Yönetim Kurulu üyesi Bülent Sayar,İş Adamı Mustafa Kurt,Hamdi Öz ile çok sayıda davetli katıldı.

İşletme Müdürü Mustafa Cingil'in Sönmez mutfak Mobilya adına ev sahipliğinde konuklarına sıcak ilgi ve alaka ile yakından ilgilendiği Açılış töreninde davetliler Mağazada sergilenen Sönmez Mutfak Showroom  ürünlerine hayran kaldılar....

Bu arada 
Sönmez Mutfak Showroom Mağaza açılışı için gelen çiçek ve çelenklerle tam bir çiçek bahçesine döndü ve bu bağlamda bir Nevşehir rekoruda yaşandı.

Nevşehir Milletvekilleri gönderdikleri telgrafla Mobilya mağazasının Nevşehirimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler...

FİB Haber Merkezi olarak % de 100 Nevşehir Markası olarak Sönmez Mutfak Mobilya Showrom mağazasının Nevşehir 
halkımıza hayırlı Uğurlu olmasını diliyor bol kazançlar diliyoruz...


Tartismasiz kalitede son nokta .... Mutfak yaptıracağım diyenler Sönmez Mutfak Showroom Mağazamızı görmeden kesinlikle karar vermeyin...!!

Adres: 
2000 Evler Avanos Yolu üzeri Jakem Komutanlığı karşısı

Düğün-Nişan-Sümmet-Açılış-Konser-Festival gibi her türlü özel organizasyonlarınızda FİB Ajans Organizasyon yanınızda...
0 384 212 9 444 - 0 532 627 28 74

www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com