NEVŞEHİR(MHA) 7 Haziran seçimlerine ittifakla girme kararı alan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Nevşehir sus pus.

Henüz ittifak görüşmelerinin sürdüğü bir dönemde Nevşehir’den 10’a yakın Milletvekili aday adayı bulunduğu belirtilen ancak ittifakın olması durumunda aday adaylarının küstürülmemesi için kamuoyundan gizlice Parti genel merkezinde temayül yoklaması bile gerçekleştiren Saadet Partisinin ittifakın ardından kimleri aday göstereceği, ya da seçim kuruluna kimlerin ismini verdiğine dair henüz bir açıklama alınamadı.

Adeta kapalı kutuyu oynayan Saadet Partisinde belirlenen milletvekili adayların ne zaman kamuoyuna açıklanacağı, bu isimler arasında Büyük Birlik Partisinden hangi adayın yer alacağı konusunda başta Saadet Partisi İl Başkanı ve BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş’ın Nevşehir Kamuoyunu aydınlatması bekleniyor.

Seçime iki ay kala henüz adaylarını bile kamuoyuna açıklamakta temkinli davranan bir siyasi parti ittifakının nasıl olup ta, hangi iddia ile seçime gireceği de merak konusu.