Kürk’ten Eleştiriler

NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Gülşehir Belediye Başkan adayı Murat Kürk, Mevcut Belediye başkanı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Dursun’u eleştirdi.

Gülşehir SP Belediye Başkan Adayı İsmet Murat Kürk, En güçlü Hükümetin En Başarısız Belediye Başkanı olarak gördükleri Başkan Mustafa Dursun’un Gülşehir için şimdiye kadar neler yaptığını söyleyemediğini, 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde hiçbir şey yapamadığını, sadece iktidar partisinin her adayının kullandığı sözle size başbakanımızın selamını getirdim diyebildiğini ifade etti.

Kürk “Cumhuriyet tarihinin en güçlü iktidarı döneminde, Gülşehir’in en başarısız bir belediyeye sahip olması oldukça düşündürücüdür. Gülşehir ihalelerde en büyük yolsuzlukların yaşandığı bir yerdir. Baraj mevzusuda ortadadır. Biz kazandığımızda ihaleleri halkın gözünün önünde kameraların kayıtta olduğu bir ortamda şeffaf olarak yapacağız” diye konuştu.

Belediye Başkan adayı İsmet Murat Kürk, Halkla iç içe bir belediyecilik yaparak. Rüşvet, yolsuzluk, yalan dolan olmadan ilçeyi daha güzel günlere ekibiyle birlikte taşıyacaklarını belirtirken, “Adaylar sonradan utanacakları bir olayın içinde olmasınlar” dedi.