NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığında seçimin Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanıyor.

2009 Yılında Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Yönetim Kurulu üyeliğinden Birlik Başkanlığına aday olan, birlik başkanlığına talip olan Mehmet Pınarbaşı ve Mustafa Sunar’ın önünde birlik başkanlığına seçilen İsmail Ördü, yeniden göreve talip olup olmayacağını açıklamasının şu an etik olmayacağını söyledi.

Nevşehir’de Şubat ayı içerisinde esnaf ve sanatkar odalarının seçimlerinin tamamlanacağına değinen Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, bu seçimlerin ardından yeni seçilecek oda başkanları ile istişare yaptıktan sonra bu konudaki kararını açıklayacağını söyledi.

Ördü, “Bilindiği üzere halen ilimizde esnaf ve sanatkar odalarımızın seçimleri sürüyor. Şubat ayının sonuna kadar odalarımızın genel kurulları tamamlanacak. Şu an benim birlik başkanlığına yeniden aday olup olmamam konusunda bir açıklama yapmam etik olmaz. Odalarımız genel kurullarını tamamladıktan sonra göreve seçilen arkadaşlarımızla yapacağımız istişareler sonucunda bu konudaki kararımızı açıklayacağız” dedi.