Sultanbeyli’de 2008 yılından beri görev yapan İlçe Kaymakamı Mehmet Ceylan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e sunulan valiler kararnamesinin onaylanmasıyla Nevşehir Valisi olarak atanmıştı.
İstanbul'un Sultanbeyli İlçesinde 5 yıl görev yapan Ceylan, eğitimden sağlığa, kültürden sanata kadar birçok alandaki projenin gerçekleşmesine destek vererek Sultanbeyli'nin gelişimine büyük katkı sağladı.
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ceylan’ın vali olarak atanması ile ilgili, “Sayın Ceylan ile birlikte ilçemizde birçok büyük projeye imza attık. Kendisine görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum." dedi.

Sultanbeyli’nin eski kaymakamı Nevşehir’e uğurlandı
Nevşehir’e Vali olarak atanan Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan için veda kokteyli düzenlendi.

Valilik'te düzenlenen veda kokteyline İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, vali yardımcıları ve kaymakamlar katıldı.

 

Programın başlangıcında özgeçmişi okunan Sultanbeyli'nin eski kaymakamı, Nevşehir'in yeni valisi Mehmet Ceylan, yaptığı veda konuşmasında Vali Mutlu'ya bu organizasyon dolayısıyla şükranlarını sunarken, “Burada görev yaptığım 5 yıl içerisinde bana destek verdikleri için hem Sayın Valim'e hem de tüm kaymakamlarımıza şükranlarımı arz ediyorum ve haklarını helal etmelerini istiyorum. Herkesi saygıyla selamlıyorum.” şeklinde konuştu.

 

Kokteylde konuşan Vali Mutlu ise, “Bugün değerli meslektaşımız Sayın Mehmet Ceylan Bey'e, yeni görevinde başarılar dilemek için bir aradayız. İstanbul’umuzun Anadolu ile gönül ve hizmet köprülerini arttıran meslektaşlarımızın buradan uğurlanması hepimize mutluluk veriyor” dedi.

Konuşmaların ardından Vali Mutlu, Mehmet Ceylan’a plaket takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Nevşehir Yeni Valisi Ceylan Yarın Görevine Başlayacak...

İlimiz Nevşehir'in yeni Valisi Sayın Mehmet CEYLAN 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat :18.00 da Valilik Makamı önünde karşılanacağı bildirildi.


Vali Mehmet Ceylan kimdir…?

Ceylan'ın atama kararı bugünkü Resmi Gazetede yayımlandı.

Sultanbeyli Kaymakamı Mehmet Ceylan   17.01.1965 yılında Balıkesir Sındırgı ilçesi Armutlu köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Armutlu köyünde, orta ve lise tahsilini Sındırgı ilçesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde 1987 yılında tamamladı. 25 Ekim 1989 yılında Kars kaymakam adayı olarak göreve başladı. Adaylık döneminde bir yıl süre ile İngiltere'de bulundu. Ayrıca 1991-1992 yılları arasında 11 ay süre ile Afyon-Bayat kaymakam vekilliğinde bulundu. 13 mart 1993 yılında Ordu-Gölköy kaymakamlığına atandı. Sırası ile Muş-Malazgirt kaymakamlığı, Batman Vali yardımcılığı, Kırşehir-Çiçekdağı Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 02 Ekim 2001 yılında Uşak Eşme Kaymakamlığı, 25.10.2005 tarihinde Sapanca Kaymakamlığına atandı. 05.08.2008 tarihli kararname ile ilçemize atanan Kaymakam Mehmet CEYLAN halen ilçemizdeki görevine devam etmektedir. Evli ve üç çocuk babası olan Ceylan, İngilizce bilmektedir.