Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’a tam destek vereceklerini açıkladı. Yılmaz, milletin ilk kez kendi iradesiyle cumhurbaşkanını seçmesinin vesayetin tasfiyesinde son aşamaya gelindiğinin tescili olduğunu ifade etti.

Yılmaz;Milletin adamı olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz. Elimizden geleni gayretle sarf etmeye de söz veriyoruz" dedi..


Cumhurbaşkanı seçimleriyle ilgili Sulusaray Belediyesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Yılmaz, şahsım, belediye meclis üyeleri ve Sulusaraylı hemşehrilerimiz olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'nın sonuna kadar yanında olduklarını ifade etmek için toplandıklarını söyledi. 

Yılmaz, istikrar, Türkiye'nin ekonomisini bu hale getirdiği, milli değerlere sahip çıktığı, uluslararası platformda Türkiye'yi hatırı sayılır bir ülke haline getirdiği için milletin adamı Erdoğan'ı cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini belirtti.

“Her zaman söylediğimiz gibi yapılacak olan sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değildir. Bu seçimde ilk defa milletimiz devlet başkanını bizzat kendi oylarıyla seçecektir. 10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne uğurlayacağız. Böylece AK Parti 12 yıllık iktidarı boyunca ülkemize yaptığı büyük hizmetleri, yeni bir boyuta ve farklı formata taşımaktadır. 10 Ağustos, Türkiye’nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır.”

‘Medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir’

“Türkiye gelecek hedefleri olan büyük bir ülkedir” diyen Başkan Bayram Yılmaz, konuşmasına şöyle devam etti: “Ülkemiz, 2023 hedeflerine Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir. 2053 ve 2071 vizyonunun yapı taşları da bizzat müstakbel Cumhurbaşkanımız tarafından kararlılıkla döşenecektir. Hiç şüphesiz bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir. Çünkü biz bugüne kadar sadece milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimiz de her seçimde partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı.”


‘Sulusaray Kasabamızda yaşayan herkesten destek istiyorum’

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ,basın açıklamasını şu sözleri ile tamamladı: “Son olarak aracılığınızla bir hususu daha ifade etmek istiyorum. Açık yüreklilikle söylemem gerekirse, sadece AK Parti bir Belediye Başkanı  olarak değil; aynı zamanda da bir Sulusaraylı olarak, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun; dünya görüşü ne olursa olsun, memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun, bu kasabada yaşayan herkesten destek istiyorum. Çünkü bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek, sadece mazlum milletlerin kurtuluşuna, Türkiye’nin güçlenmesine ve milletimizin refahına oy vermek değildir. Aynı zamanda Sulusaray ve Nevşehir’ın yarınlarına ve yediden yetmiş yediye bu kasabada yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimize selam ve saygılarımı sunuyor; herkesi 10 Ağustos’ta sandık başına gitmeye ve milletimizin büyük yürüyüşüne katılmaya davet ediyorum

 
Seçilecek cumhurbaşkanının her anlamda büyük bir ivme yakalayan Türkiye'nin sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürüteceğini belirten Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, son 12 yıllık dönemdeki siyasi ve ekonomik istikrarın, demokratikleşme ve özgürleşme kararlılığının sonucu olduğunu vurgulayan Yılmaz, " Bu seçim; bizim irademizin, halkın iradesinin seçimi. Milletimiz iradesini sandığa yansıtacaktır. Gezi oyunlarına, paralel kumpaslara, borsa manipülasyonlarına karşı bu seçim en iyi cevap vermek, milli iradeye sahip çıkmak demektir. Sulusaray olarak büyük Türkiye'nin liderini Çankaya'ya rekor bir oyla göndermeliyiz. Gerek kasabamız Sulusaray'ın gerekse Nevşehir'in milli değerlerine olan hassasiyeti en iyi şekilde göstereceğinize inanıyorum" dedi.