Nevşehir merkez ilçeye bağlı Sulusaray kasabasında Atıl durumda bulunan lokal binası değerlendirilecek.

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında Kasabamıza atıl vaziyette bulunan lokalimizi en kısa zamanda bayanlarımıza Kur'an okuma yeri ve minik yavrularımıza branşlarında eğitim vermek için faaliyete geçireceğiz dedi.

Öte yandan Sulusaray Belediyesi havaların ısınıp bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte çalışmalara hızlı başladı. Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, havaların ısınmasıyla birlikte kasabamızda ihtiyaç duyulan yollarda parke, tretuvar ve asfalt çalışmalarına kaldığımz yerden devam edeceğiz dedi.

Başkan Yılmaz son olarak Anneler Günü dolayısıylada şu mesajı yayınladı:

Dünya'nın en değerli varlığı olan saygıdeğer Annelerimizi sevgi,saygı ve en derin muhabbetlerimle Selamlıyorum.

       Sevgili Peygamberimizin " Cennet Anaların ayakları altındadır." Hadisi şerifi ile önemi bir kat daha artan Değerli Annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli gelmez. Bizler Annelerimize karşı olan gönül borcumuzu her ne yapsak ödeyemeyiz. İşte bu nedenle Annelerimizi yılda bir defa hatırlamak yerine Annelerimizin her gün hayır dualarını almak bizlerin en şerefli görevi olmalıdır.

       Kasabamızda birlik,beraberlik ve hoşgörü içerisinde her birimize düşen görev, Annelerimize bu anlamlı ve özel günlerinde ellerini öperek hayır dualarını almamız, küçük de olsa bir hediye ile Anneler gününü kutlayarak Annelerimiz karşısında saygı ve hürmetle eğilmeliyiz.

       Bu duygularla, başlarımızın tacı, kalplerimizin ilacı yuvalarımızın mimarı  başta şehit Annelerimiz olmak üzere tüm Annelerimizin Anneler gününü kutluyor, her birini ayrı, ayrı sevgi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum.

FİBHABER.COM Nevşehir'in ilk ve en çok izlenen haber sitesi...

Nevşehir'in Bağımsız Güncel Haber www.fibhaber.com