NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı Sulusaray kasabasında Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kursların yılsonu sergisi açıldı.

Sulusaray belediye başkanı Sadi Yalbırdak’ın yanı sıra Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Doğan ile Nevşehir Üniversitesi Rektörü Baş Danışmanı Özden Taşğın’ın da katıldığı yılsonu sergisi açılışına kursiyerler ve Kasaba halkı da büyük ilgi gösterdi.

Kursiyerlerin el emeği, göz nuru eserlerinin sergilendiği sergi açılışında konuşan Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Osman Doğan, kursların Sulusaray kasabasında düzenlenmesinde büyük ölçüde destek sağlayan Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün teveccühleri sayesinde kasaba halkının halk eğitim kurslarına yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak, kurslara iştirak eden tüm kursiyerlere ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Doğan başta olmak üzere kurs öğretmenleri ve kursiyerlere minnettar olduklarını dile getirdi.

Sulusaray kasabasında açılan yılsonu sergisinde kursiyerler HEM Müdürü Osman Doğan ve Sulusaray Belediye Başkanı Sadi Yalbırdak’a kurslara olan ilgilerinden dolayı birer çerçevelenmiş Türk Bayrağı portesi armağan ederken, Belediye Başkanı Yalbırdak ise kurslara olan desteklerinden dolayı HEM Müdürü Osman Doğan’a bir plaket takdiminde bulundu.