Süs Havuzu Ayrı Bir Güzellik Katacak

NEVŞEHİR(MHA) Önümüzdeki hafta başında yeni eğitim öğretim dönemini açacak olan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesinde peyzaj çalışmaları sürüyor.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın büyük önem verdiği Üniversite kampusunun modern bir görünüm kazandırılması çalışmaları doğrultusunda Temmuz ayında başlatılan peyzaj çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Kampus alanı yeşil alanları ve peyzajı ile de Ülkemizin en modern Üniversite kampusları arasında yerini alacak.

Rektörlük binasının önündeki alanda inşa edilen süs havuzunun da tamamlanarak hizmete girmesiyle birlikte kampus alanı güzel bir görünüm kazanacak. Bu arada Üniversite yönetimi daha önce iki kez sondaj yaptırıp başaramadığı su arayışlarına devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Üniversite kampusu alanının sulanması için yapılan iki ayrı sondaj çalışmasının birinde sıcak su, diğerinde ise tuzlu suya ulaşıldığını, bu konudaki çalışmalarının sürdüğünü söylemişti. Üniversite yönetimi kampus içerisindeki yeşil alanların sulanması çok ciddi bu su kullanımı ve ücret ödemesinde bulunuyor.