Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yeni kurulan Yeni mahallesinin Muhtar adayı Taner Şengül,  "Biz Mahallemizin eksiklerini biliyoruz Hizmete talibiz sloganı ile Yeni Mahallesi’nde aday olduğunu anlatan Şengül, cesur, girişimci, üretken ve sosyal yönü ile dikkat çekiyor. 

Derinkuyu ilçemizin yeni mahallenin genç dinamik muhtar adayı Taner Şengül,mahallemize hizmet için varım dedi.

SOSYAL SORUMLUK ÖN PLANDA OLACAK 
Mahallemizin tüm sakinlerine ulaşılacak genel bir mahalle profili çıkartılacak. Mahallemizin eğitimden sosyal hayata, sağlıktan çevre temizliğine kadar her konuda problemlerinin aşılması için çalışmalar yapılacak.
Mahallemizde yardıma ihtiyacı olan kişi ve haneler için mahalle nezrinde ve kamu kurum ve kuruluşlarında gerekli yönlendirme yapılacak ihtiyaçların en yüksek düzeyde karşılanması için çalışmalar yürütülecek.
Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki Muhtarlık kapsamlı hizmet verebilecek bir devlet dairesi değildir fakat mahalle halkına en yakın devlet kurumudur ve problemler ile bu problemlerin çözümlerini en iyi tespit noktasıdır. Gerekli yönlendirmeler ile doğru adımlar atılacaktır.


“İNŞALLAH, HER HALÜKARDA MAHALLEMİZ KAZANACAK”
 
Yeni mahalle Muhtar adayı Taner Şengül son olarak, “Tabi bu bir hizmet yarışı. Diğer adaylarımıza ve azalarımıza bu süreçte başarılar diliyoruz. Bu sürecin sonunda, muhtar ve heyeti olarak kim seçilirse, o bizim muhtarımız olacaktır. Dolayısıyla, inşallah her halükarda mahallemiz kazanacak.” şeklinde konuştu.