Tarımsal Amaçlı Kooperatif Örgütlerinin Desteklenmesi Projesi değerlendirme toplantısı,  Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapıldı.
                      

          2013 yılı 3. çeyrek raporu kapsamında düzenlenen Toplantıya;  Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Yardımcısı Gürol Çetin, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme  Şube Müdürü Veramiz  MUT, DGRV (Alman Kooperatif ve Raiffeisen  Konfederasyonu) Türkiye Temsilciliği Danışmanı Prof.Dr. Selahattin KUMLU ve Ziraat Mühendisi Gürkan İLTUŞ, Bakanlık Teşkilatlanma Dairesi Başkanlığından Ziraat Mühendisi Şükran ALTUN, Teknik elemanlar, Nevşehirde bulunan 7 pilot  Kooperatifin  Yönetim Kurulları katıldı.

              Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Gürol ÇETİN yaptığı  açılış konuşmasında, Örgütlenmenin  önemine dikkat çekerek üreticilerin tarımsal örgütler sayesinde  daha güçlü ve başarılı olabileceklerine vurgu yaptı.

            Prof.Dr. Selahattin KUMLU ve Ziraat Mühendisi Gürkan İLTUŞ da ,  Kooperatiflerdeki sorunlar, çözüm yolları, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili katılımcılara bilgiler verdi. 

             Toplantı sonunda katılımcılarca genel bir değerlendirme yapılarak 4. çeyrek raporunun da planlarının yapıldığı bildirildi.