Gülşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Taşeron İşçiler Başkan Arısoy'a teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
Önceki dönemlerde Memur ve Kadrolu personellerin almış olduğu banka promosyonu Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'un girişimleri sonrasında Gülşehir Belediyesi bünyesinde çalışan Taşeron işçiler de istifade etti.
Banka promosyonu için Teşekkür ziyaretinde bulunan personeller Belediye Başkanı Vahdi Arısoy'a teşekkür ederek çiçek takdim ettiler.
Taşeron İşçiler adına konuşma yapan Nurhan Parlar, “Gülşehir Belediyesinde çalışma hayatımız boyunca ilk defa almış olduğu banka promosyonundan dolayı Başkana teşekkürü bir borç biliyoruz Başkanımızın Taşeron işçilere verdiği önem ve değeri biliyoruz ve bunun içinde büyük bir öz veri ile çalışıyoruz Allah razı olsun” dedi.
Personellerin sorunlarını ve iş akışı ile bilgi alan Başkan Vahdi Arısoy, “Gülşehir'i adeta şantiyeye çevirdik Biz Gülşehir'e hizmet etmek için buradayız. Bizim maaşımızı da sizin maaşınızı da vatandaş veriyor” diyen Başkan Arısoy, “Sonuç itibariyle ben dahil olmak üzere hepimiz, bu şehirde yaşayan insanların hizmetkarıyız. Ona göre düşüneceğiz, ona göre çalışacağız, çalıştığımız işin de hakkını vereceğiz. Dolayısıyla bulunduğumuz durumun, bulunduğumuz konumun, elde ettiğimiz hakların kıymetini bilelim” dedi.