NEVŞEHİR(MHA) Son iki yıldır gündemde olan Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğünün halkımıza daha modern ve ferah bir çalışma ortamında hizmet verme süreci devam ediyor.

Geçici olarak Ticaret Borsasının 4. katına yerleşen Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğünde yeni binanın temelinin atılması konusunda da süreç hızlı bir şekilde devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonunda iki günlük bir çalışmanın müdürlüğün geçici binasına taşındığını kaydeden Çalışma ve İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, Vatandaşlara daha iyi bir hizmet sunabilmek için hazırlanan proje doğrultusunda yeni hizmet binasının temelinin Haziran – Temmuz aylarında atılacağını dile getirdi.

Önümüzdeki 2016 yılının son çeyreğinde yeni hizmet binasının tamamlanarak kurumun modern ve yeni bir binada Nevşehir halkına hizmet vermeye devam edeceğini belirten Çalışma ve İş Kur İl Müdürü İlhan Temel, kurumun taşınan eski binasında Vatandaşın geçici binaya yönlendirilmesi için bir çalışanının bulundurulduğunu, eski hizmet binasının yıkımının da önümüzdeki birkaç ay içerisinde yapılacağını dile getirdi.

Toplam 6 kattan oluşan yeni hizmet binasının uzun yıllar Nevşehir’e hizmet edebilecek bir konsepte projelendirildiğini ifade eden Temel, yeni binanın projesinin hazırlanmasından, gerekli kaynağın bulunmasına kadar süreçte emeği olan herkese teşekkür ettiğini de ifade etti.