Terörden Bir Servet Kaybettiğini Söyleyen Tatar,

“Postu Deldirmediysek Allah’ın Hikmeti”

NEVŞEHİR(MHA) İl Özel idaresi genel sekreterliği görevinden Salı günü ayrılacak olan Abdülkadir Tatar, Türkiye genelinde sadece iki özel idare genel sekreterine takdim edilen plaketin birinin de kendisine verilmiş olmasından son derece gururlu.

Tüm Terör Mağdurları Derneği TEMAYDER tarafından düzenlenen toplantıda Nevşehir ve Kilis il özel idaresi genel sekreterlerine teşekkür plaketi sunulduğunu söyleyen İl Özel idaresi genel sekreteri Abdülkadir Tatar, bu plaketin kendisi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi.

Tatar, “Türkiye de bir Nevşehir ve bir de Kiliz il özel idaresi genel sekreterlerine bu plaket verildi. 4 Üniversite rektörü arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörümüzün de bulunması ayrıca beni sevindirdi. Bu plaket özellikle terörden çok çekmiş bir insan olarak benim büyük önem taşıyor. Bu vatan için canlarını kaybeden şehitlerimize saygımız, sevgimiz sonsuz. Ancak bende terör nedeniyle bir servet kaybettim. Görevim süresince bana verilen en değerli ödüllerden biri bu plaket. Benim plaketimi de Rektör Filiz Kılıç’ın vermesi beni ayrıca duygulandırdı. Ben Batman’da görev yaparken postu deldirmediysek Allah’ın hikmeti. İki tane arabamı parçaladılar. Bir gece benim yerime başkasını vuruyorlardı. Çakmağı çakmış yüzüne bakmışlar ve bu değil deyip son anda vazgeçmişler. İnanın Annem kafayı yiyordu. Batman’da o dönemin kaymakamı ile beraber kepenk kırdık. Haliyle terör örgütünün de hedefi olduk. Ben terörden çok çektim. Bu davet gelince çok gururlandım” açıklamalarında bulundu.