Nevşehir’in  Acıgöl ilçesine bağlı Tatlarin kasabası belediye hizmet binasının daha modern bir görünüme kavuşması için çalışmalar yapılıyor.

Tatlarin Belediyesi tarafından Tatlarin Belediyesinin bina içinde başta kapı ve pencereler olmak üzere belediye binası tamamen tadilat yapılıyor. 

Tatlarin Belediyesi hizmet binasında yapılan tadilat çalışmaları Kışa girmeden yetiştirilmesi için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini kaydeden Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Tatlarin kasabamıza en güzel hizmeti sunabilmek için gece gündüz çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydetti. 

Başkan Ferhat Adıyaman, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında Tatlarin Belediye Başkanlığı görevine seçilmemden sonra Tatlarin Kasabamızda gece gündüz çeşitli çalışmalar yaptık. Tatlarin Kasabamızda çeşitli çevre düzenlemelerini tamamladık, mezarlıklar civarında düzenlemeler yaptık ve yine çalışmalarımız devam ettik ediyoruz... Tatlarin Kasabamızda yapılan çevre düzenlemelerinin ardından ise şimdi de Belediye binamızı tadilata aldık. Belediye binamızda tadilat  ve bakımlarının yanı sıra yenileme çalışmalalrımız devam ediyor. Yine belediye binamızın içerisinde çeşitli tadilatlar yapıyoruz. Elektrik ve havalandırma sistemini yeniliyoruz. Umut ediyorum ki Tatlarin Belediyemiz Bahar ayına girmeden yep yeni bir binaya kavuşmuş olacaktır diye konuştu.